Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Добар овој Мектоминеј има фудбал во него :icon_lol:

Ајде бе што има везе, на најголемиот ривал во Англија, за кој фановите го чекаат овој ден и за кој живеат ... на просечен пластичен фан како @Kolosek му е сеедно дали ќе изгубиме 10-0. Мислам ок, се дешавале вакви утакмици у времето на шупаци тренери ....

се премислив (3+4) - 0
Инаку џабе играч на меч се прогласува кога наредна ја грее 90 минути у публика, тоа дека јаки играчи како Антони имаат загарантирано прво место во тимот.

со полуиграчи макс вади Тен Хаг...

ама за ваква брука треба некој дебело да го крка ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Вистина полуиграчи. Касемиро, Де Геа, Варан, Мартинез, Рашфорд, Бруно, се полуиграч до полуиграч.

Вистина полуиграчи. Касемиро, Де Геа, Варан, Мартинез, Рашфорд, Бруно, се полуиграч до полуиграч.
5 играчи се, едниот е голман.... останатите се полуиграчи...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Друже ти уште си тука у фан клубов, иди пресели се у Пул Челзи Евертон Тотенхем таму им е сеедно за вакви натпревари.

Срамота е ова што го играат, боље три црвени да си добиеа и да ка изгубат службено 3-0. Тие курчења на Шо и Фернандеш и ниски удари што ги маваа на играчите на Ливерпул можат комотно у гз да си ги начукаат.

Утакмицава ја изгуби Тен Хаг кога реши да експериментира со позицијата на играчите, Бруно лево, Вегхорст на 10ка. Ако еднаш успеало со Вегхорст не значи дека секоја утакмица ќе успева. Имаше неколку ситуации каде што се најде во положба да даде завршен пас и он го усра, разбирливо, да беше Бруно таму ќе изиграше 100 пати подобро. Не знам зашто се пробува со некои вакви формации, абе играј си ја играта како до сега, па и да изгубиш, изгуби поштено, а не примаш 7 гола од ваков Ливерпул.

Катастрофа, се уфилмаа после Барса и купот мислиш готово све што можеше освоија, а ова им е добар шамар да се освестат малку.

Не ме јеби, престанаа да играт на 3:0 во 50та минута. Секој напад им е гол буквално. За ова издание заслужуват стапови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom