Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Blackpool Vs Man United Will Be Played On 25 Of January ....

1291915738.jpg

Како што знаете шансите да ни се падне италијанска екипа во четврт-финалето од ЛШ се 50% т.е. во конкуренција се Интер, Милан и Рома. Е сега доколку ни се падне некоја од овие екипи, моја а и идеја и на многу други членови на MUSC Macedonia е да се организира патување до Милано/Рим како Македонски фан клуб на Манчестер Јунајтед (со знамиња и други реквизити кои ќе ги обезбеди MUSC). Се ова нормално ќе пропадне во вода ако ни се паднат Копенхаген, Марсеј или Лион, ама во случај да е екипа од Италија сакаме да имаме барем првобитен увид во желбите и идејите како на членовите така и на останатите симпатизери.

Кај нас има неколку агенции што организираат посети на спортски натпревари на елитните фудбалски натпревари. Попожелно би било да ни се падне Интер или Милан затоа што така со сигурност ќе има нешто од агенцииве. Можно е и со Рома, ама сигурно поголем интерес ќе има пример за меч Интер - Реал кај нас, отколку Рома - Манчестер Јунајтед, бидејќи сепак Рома има подршка кај нас, но далеко послаба од нашата или на другиве екипи.

Лани за натпреварот Милан - Манчестер од четврт-финалето имаше понуда од тука која мислам дека беше 350 евра (не ме фаќајте за збор) која вклучуваше карта за натпреварот, автобуски превоз, 2 ноќевања на база bed & breakfast и карта за тура низ градот. Патничкото осигурување (5 евра) и сите останати трошоци кои секако се различни од лице до лице секако паѓаат на товар на навивачите.

Прашањето ми е колку од вас кога се ова од погоре би станало реалност би сакале да одат на гостување во Италија, секако доколку има интерес ние како фан клуб ќе бараме да сме во исто превозно средство и доколку е можно да се добие одреден попуст. Знам дека уште е рано и може се ова да е за џабе, но доколку ситуацијата се одвива во посакуван правец мораме да сме спремни.

Discuss!

Како што знаете шансите да ни се падне италијанска екипа во четврт-финалето од ЛШ се 50% т.е. во конкуренција се Интер, Милан и Рома. Е сега доколку ни се падне некоја од овие екипи, моја а и идеја и на многу други членови на MUSC Macedonia е да се организира патување до Милано/Рим како Македонски фан клуб на Манчестер Јунајтед (со знамиња и други реквизити кои ќе ги обезбеди MUSC). Се ова нормално ќе пропадне во вода ако ни се паднат Копенхаген, Марсеј или Лион, ама во случај да е екипа од Италија сакаме да имаме барем првобитен увид во желбите и идејите како на членовите така и на останатите симпатизери.

Кај нас има неколку агенции што организираат посети на спортски натпревари на елитните фудбалски натпревари. Попожелно би било да ни се падне Интер или Милан затоа што така со сигурност ќе има нешто од агенцииве. Можно е и со Рома, ама сигурно поголем интерес ќе има пример за меч Интер - Реал кај нас, отколку Рома - Манчестер Јунајтед, бидејќи сепак Рома има подршка кај нас, но далеко послаба од нашата или на другиве екипи.

Лани за натпреварот Милан - Манчестер од четврт-финалето имаше понуда од тука која мислам дека беше 350 евра (не ме фаќајте за збор) која вклучуваше карта за натпреварот, автобуски превоз, 2 ноќевања на база bed & breakfast и карта за тура низ градот. Патничкото осигурување (5 евра) и сите останати трошоци кои секако се различни од лице до лице секако паѓаат на товар на навивачите.

Прашањето ми е колку од вас кога се ова од погоре би станало реалност би сакале да одат на гостување во Италија, секако доколку има интерес ние како фан клуб ќе бараме да сме во исто превозно средство и доколку е можно да се добие одреден попуст. Знам дека уште е рано и може се ова да е за џабе, но доколку ситуацијата се одвива во посакуван правец мораме да сме спремни.

Discuss!
Мене не ме прашувајте, одма ме запишувајте (рима а?)
Јас одам 100%, а верувам дека ќе се збереме една група 15+ луѓе.

Само да не сме тој малер да ни се падне некоја од неиталјанските екиппи.

А шо велите да ни падни Копенхаген и поштено лесно да си поминиме во 1/4 финале?

А шо велите да ни падни Копенхаген и поштено лесно да си поминиме во 1/4 финале?
Може и така, ама кога на крајот ќе освоиме, ќе ни серат дека низ лесни екипи сме минале :(

^^ Друже Ѓаволче, ние дај Боже да освоиме, па к*р нема да ми слушне дали некој ќе се*е или не... самото име Лига на Шампиони кажува нешто, освојување на истото би било прекрасно... The End :)

Моја желба, е да не се паднат Интер или Милан, бидејќи сепак се посилни противници од останатите. ЗА организирано патување можеби би имало прилика во 1/4 финале или здравје понатаму :)

Иначе сега прочитав во весник, а немам сретнато тука некој да пише.. Мечот некни бил 850ти на Гигс во дресот на Јунајтед и 150ти по ред во кој Ферги направил барем 1 измена од претходниот натпревар.. (во првите 11, нормално)

De Gea said: 'I know Sir Alex Ferguson already has viewed me. After this season we should look at what happens and who wants to talk can come and talk.

'At Atletico, I owe them everything and I would love to stay, but on the other hand Manchester United is a great club.'

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...vertures-Manchester-United.html#ixzz17hK6M1QQ

Де Геа сака да дојде кај нас изгледа.. :) ВДС се пензионира летото и се зависи од тоа дали Кушчак ќе остане или ќе го напушти клубот во некој од наредните трансфер-периоди..

Ало заборавете го Де Геа, Линдеград не го земавме за џабе ...

п.с Ако е Милан или Интер, одам со едно другарче и неговиот татко за Миланооооо !!!!!!!!

п.с Ако е Милан или Интер, одам со едно другарче и неговиот татко за Миланооооо !!!!!!!!

Слушај ме дека ќе го земеме Де Геа...и ќе биде прв голман...100% сум сигурен во тоа.:smir:

Не само за Де Геа, општо мислам дека ова е некоја финта на стариот и сеуште мисли на првата голманска позиција...пошто ако остане Кушчак не верувам дека нема да биде прв избор, ако не остане ќе лапне некој ѕвер, се нервираше доста со такви како Керол на времето, па и со Хауард. Ван Дер Сар на сите ни е класичен пример дека класа голман си е класа голман. Мое мислење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom