Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со Андерсон-Флечер или Андерсон-Керик-Флечер зависно од формацијата, моментално можеме да се справиме со било која екипа па и со Арсенал без разлика дали играл Фабрегас или не...

И јас имам претчуство дека Керик-Флечер-Андерсон ќе играат против Арсенал и со Нани и Гигс/Парк крила и Руни истурен, или ако играме со 2 шпица тогаш мислам дека Нани десно, Руни малку полево и Димче истурен.. :toe:

Giggs: "I still remember my 14th birtday as if it was yesterday. Sir Alex came to my house and offered me a contract. That's still the biggest gift I have ever had."

Ц,ц последната секунда им го шибнаа и вториот гол, FC Utd of Manchester 0 : 2 Brighton. Иначе јака утакмица, атмосферата супер, напаѓаа црвените, али на крајот и вториот гол го примија. Лекарска помош, одма се избацува една плавуша у тренерки со торбица ко за на излет :pos2:

П.С. Овој стадион нивни е?

^ Не е нивни на Бјури мислам оти е...

Излеа толку од нив.. А баш се надевав оти некако ќе се сретнеме со нив оваа година во ФА Купот.. Здравје сеа, догодина..

Можни противници за 1/8 финале:

• Интер
  • Лион
  • Копенхаген
  • Рома
  • Марсеј
  • Милан

Од Твитерот на Рио:
Hammy feels ok, treatment over the next couple of days to try + get ready for the game monday. Get me out there! Grrrr!

Лека ноќ :))))))))))))))))))

Можни противници за 1/8 финале:

• Интер

Баш би сакал интер д ани се падне , да гедаме добра утакмица а и верувам дека ќе ги истуриме :)

Сепак против Арсенал останавме без Сколс...?
Фабрегас нема да им игра 95% ,а и да игра не е опоравен така да мислам дека на средина на терен ќе доминираме...сепак Сонг,Денилсон па и Вилшер не можат да прават некој притисок...
Андерсон многу ме изненадува со играта и пасовите што ги дава..само да продолжи така.
=)

Фабрегас не игра 100 %....

На средина, би играле Сонг и Вилшир, на страните Насри, Аршавин, и евентуално Волкот, и напред Чамак...Или без еден од средината, на негово место Ван Перси, зависи како ќе се одлучи Арсен... Уште на клупата ќе биде и Росицки, па зависи од тактиката на Венгер... Мој тип е: Сонг, Вилшер, Насри, Аршавин, Волкот, Чамак, па од клупа можат да влезат Росицки и Ван Перси...

Кај нас се повредени, Фабрегас, Дијаби, Вермален и Џуру...

Но едно е јасно, ЌЕ ИМА ДОБАР ФУДБАЛ ! :)

Фабрегас не игра 100 %....

На средина, би играле Сонг и Вилшир, на страните Насри, Аршавин, и евентуално Волкот, и напред Чамак...Или без еден од средината, на негово место Ван Перси, зависи како ќе се одлучи Арсен... Уште на клупата ќе биде и Росицки, па зависи од тактиката на Венгер... Мој тип е: Сонг, Вилшер, Насри, Аршавин, Волкот, Чамак, па од клупа можат да влезат Росицки и Ван Перси...

Кај нас се повредени, Фабрегас, Дијаби, Вермален и Џуру...

Но едно е јасно, ЌЕ ИМА ДОБАР ФУДБАЛ ! :)

... и на крај ќе победи Манчестер :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom