Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Talks Begin

За тие кои не разбираат англиски, Манчестер наводно почнува преговори со Баерн за Швајни.
Доколку дојде швабава, официјално во следните 3 сезони ќе освоиме 4 титули (оваа сезона не ја рачунам, земена е веќе :icon_mrgr)
Ова е трансвер кој јас лично многу сакам да се оствари.Според мене Швајни е токму она што ни треба.
Сите знаеме дека игра многу слично како Сколси.Но сетете се на која позиција играше на европското 2008година.
Крило.А не верувам дека заборавил да игра како крило.Со купување на него ке имаме поуниверзален фудбалер од средината.
Межеби ке има ситуации како сега во овој момент кога ке имаме повредено крило а немаме соодветна замена за него.
И така Швајни игра крило а во централниот дел од средината Флеч и Анди,Гибсон,Клеверли....

Talks Begin

За тие кои не разбираат англиски, Манчестер наводно почнува преговори со Баерн за Швајни.
Доколку дојде швабава, официјално во следните 3 сезони ќе освоиме 4 титули (оваа сезона не ја рачунам, земена е веќе :icon_mrgr)
Многу малку некако ми изгледа 18М фунти.... :toe: Германциве не се будали да го пуштат за таа сума (според мене).

Talks Begin

Goal.com тоа е блекот! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

кој кур бе :toe: дај престанете со линковите од гол.ком..не гледате дека ниту една точна информација немаат дадено.

Швајни потпиша нов 5 годишен договор со Баерн Минхен, тоа го изјави денес по мечот ...

Швајни потпиша нов 5 годишен договор со Баерн Минхен, тоа го изјави денес по мечот ...
Ехх мерак ми се напрај..Сеа ќе почнат пак некој "фанови" да бараат само ѕвезди баш ме интересира кој ќе го посакаат сеа :raz:

Liverpool should appoint Tiger Woods as their manager.
At least he knows how to play away from home.

Ехх мерак ми се напрај..Сеа ќе почнат пак некој "фанови" да бараат само ѕвезди баш ме интересира кој ќе го посакаат сеа :raz:

Кака, Роналдо, Меси, Ибра, Ето, Тери, Пандев?...:icon_mrgr

За утре очекува пред се добар натпревар домра игра од нас и продолжување на серијата победи против Арсенал.Можни состави
Van der Sar; Rafael Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra; Anderson, Scholes, Fletcher, Nani; Berbatov, Rooney.
Possible starting XI: Fabianski; Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy; Song, Wilshere, Denilson, Nasri, Arshavin; Chamakh
според гоал.цом натпреварот ке ѕаврашил 2-2 :pos2:

Jonny Evans will be sent out from Man Utd on loan to rebuild his shattered confidence. - THE SUN

Owen Hargreaves is set to quit Manchester United after being told he has no future at Old Trafford. - DAILY STAR

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom