Берба не е за овоj клуб:nenene:
Като глеам каков футбалер е Пандев се си мислам дека ке пасне супер на овоj тим,
он е со две класи по добар футбалер от Бербатов.
Мислам дека со сигурност тренерот ке го шутно летово
Ова сигурно е наj големата грешка во кариерата на сер Алекс:nesvest:
Jас се надевам дека веке ке биде се по често на клупа и исто така се надевам дека ке се наjде добар футбалер на неговото место
Немојте такви смешки. Пандев бил 2 класи подобар од Бербатов...:zid:. Еден ќе напише нешто и одма сите влегувате у журнал. Бербатов нема шанси да го шутне, шо се вика САФ го пушти Тевез ради Бербатов...и мислам дека го сака Берба во тимот. Не се согласувам дека ова му е најголемата грешка во кариерата. Факт е дека не ги оправдува 30те милиони, ама мислам дека нема Бербатов да оди никаде. Ако се сеќавате сите пишувавме дека Берба не е толку мрзлив како лани на самиот старт на сезоната кога игравме со Челзи, Баерн и кои беа тамо други, и дека се осеќа подобрување во неговата игра. Но тоа подобрување престана, дури и се врати на неговите лански изданија. Мое мислење е дека сето тоа го врати неговата здравствена состојба, проблемите со коленото...Го ебаваат повреди цело време, не игра константно, туку повремено, а не знам со кој ќе играме ако иде на операција. Којзнае кога ќе се опорави, и дали САФ ќе купи некој напаѓач.
Еве изјава од Сер Алекс:
...повредата на неговот колено е малку посериозна отколку што се мислеше во првиот момент, па ниту операција не се исклучува како можност. Проблем се болните лигаменти поради кои Бербатов не може да го пружи својот максимум на теренот, а тоа се забележува. „
Сакаше да игра, но не бевме за таа опција. Сакаме тој проблем да се реши до крај. Можеби ќе биде потребна и операција.“ - изјави „големиот“ Сер Алекс за островскиот медиуми.
Никој не знае што има Ферги во главата, со кој фонд на фудбалери сака да располага, каква сака да му биде играта, од кој играч што очекува итн...затоа не се правете толку стручни со таканаречените чистки, па соништа и фантазии еден куп. Наместо Трајко, Петко и Митко да дојделе Димче, Борче и Стојанче, уште нешто немате да додадете? Малку западнавме во криза и одма цел тим го менувате. И после новиот тим ќе е беспрекорен??? Мало сутра.
Ајде Рио се враќа за 2 недели, конечно со него ќе личиме на нешто во последната линија. А на Фостер му се чудам уште од почетокот на сезоната, дали стварно типот се гледа како голман на Јунајтед??? Мечка да беше ќе заиграше, он никако да сфати дека не може. Шансата си ја прокоцка максимално, а сега ќе дочека шанса на куково лето.
Како можни имиња јас би ги додал и Роби Кин кој најави заминување од Тотенхем па доколку Спарс не му утврдат некоја астрономска цена не би имал ништо против доколку би го купиле.
Што се однесува до Видиќ јас би му понудил нов договор со кој би му ги израмнил примањата со Фердинанд или би земал прилично исто. Ако Вида го одбие тоа тогаш вратата му е ширум отворена и може да замине кај сака, има млади и добри кои би можеле да го заменат како Суботиќ, Кјаер или Бруно Алвес.
Реднап е подготвен да го продаде Роби Кин но само за 50 милиони
Зашто мислам дека Видиќ одамна има приближни примања со Фердинанд. Уште кога прерасна во ѕвер од дефанзивец, го прогласија за најдобар после освојувањето на трофеите и одма Ферги му ја покачи платата...така ми е во сеќавање. Ако некој најде информација нека дообјасни. Ако сум во право, на толкави примања во клуб како Манчестер Јунајтед ако не му чини...тогаш нека иде кај сака, иако сум негов фан и никако не сакам да се случи тоа.
А за оние кои го отпишуваат Јунајтед трката за титулата, да не должам многу, се согласувам со секој збор од изјавата на кралот:
Гигс: Секогаш се најавува катастрофа по само еден загубен дуел
Во право е Кanal 89 шо вика дека повеќето пишуваат онака како што ќе прочитаат од другите. Стварно секоја чест на оние што сами размислуваат и коментираат.
Бензема го сакам наj многу, но мора и Агуеро
Тогаш веке ке сме супер
Кога ке му дое краjот на сето тоа и овоj лаjнар да го продае
Друже, ќе го змеме и Бензема и Агуеро и кажи ти друг кој сакаш само напиши на едно ливче и стај си го на елката новогодишна, па Дедо Мраз сигурно ќе ти ги исполни желбите. Значи имаш 3 желби вкупно.
И доста со навреди кон играчите на клубот за кој навиваш, не личи уопште...:wink:
Не знам што сакате од Руни. Јас сум презадоволен од него, нормално никој напаѓач не може да постигнува по 2 гола на секој натпревар,а и не постои клуб во светот кој не посакува фудбалер како него. Ако и Руни не е добар да најдеме некој од Марс, шо викате? За да го покаже својот максимум мора да има поддршка од тимот, едноставно таков е неговиот стил на игра, таков тип на играч е како што кажаа неколку членови пред мене. Врска ви немаат споредбите со Роналдо. Кога беше Роналдо никој друг не постигнуваше голови? Каде беше Руни тогаш, не играше? Логично дека и Роналдо имал поддршка од некој за да постигнува толку голови.
Ферги го одведе Јунајтед во Катар
Поздрав.