TheGeneral
Арогантно копиле
Незнам кој погоре спомна оти руни го чуват по 2ца и за тва неможе од него сичко да се очекува. Значи роналдо не игра кај нас 1 сезона па за да не го знаат другите доволно добро и да го остават по 3-40 гола да дава, и него го чуваа, ама у него беше силата на МЈ (поздрав до канал). Сакам да кажам оти руни га нема таа фудбалска моќ шо га има роналдо и тука губеме ние. Па саа, кажејте ми, роналдо го дадееме за 90м, од тие паари ни останаа 70м, вреде ли да дадеме повеќе од 35м за виља,силва,рибери,гуркуф,џеко,хунтелар или било кој др играч шо го посакуваме?! Вие ного ме изненадувате, как да гледам навиваче на реал, а не на манчестер... коо е долгорочната политика на манчестер? да купува играче у зима за 40-50м ли? да дава по 30м за играче коо нема кој гол да даде? ај не се зајбавајте, ептен сте очајни... таа сезона ниедна титула да не освооме јас ќе бидам пак задоволен, незнам колко "гледате" ама МЈ е у период на транзиција, со тај тим мош саа ништо нема да освооме, ама коо ќе се уиграат добро, коо ќе напреднат малко, коо ќе се навикнат, јас сам милион посто сигурен оти у европа ќе ни нема рамен! Политиката на МЈ нее да троше големи суми за фудбалеере, у нашио клуб се произведуват фудбалеере! Сакате ли да сме как сити?как челзи?как реал?!? јас нејќам, фала. Видејте го само арсенал, сите играче шо играат у првио тим коо се ги купиле дали се вределе 30м заедно, а саа можат сите 1 по 1 слободно за по 30м да ги продават. Ние сме слични как арсенал. И ај не се правејте маленки деца, навивате за МЈ само коо освојува титули, само тогај сте среќни... јас сам и саа среќен, ако не сме у добра позиција, не сме у форма и среќата нее на наша страна. Додека постоо МЈ и јас ќе бидам среќен! Поздрав :smir: