Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.589
- Поени од реакции
- 2.347
Ти остај тоа, што ќе се прае со Милан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A sto se cudis, 5 godini nikade gi nemase, sega kupija igraci i najpametni se, gledam vo site fan klubovi delat soveti.А кој те прашува дали ти смета?Кај нас у фан клуб пишува, као сака ќе пишува, ние го разбираме, до сеа никој се нема бунето и одеднаш фан на реал се избацува и ќе ни кажува шо како.Ај одјеби и не тролај на секоја ебана тема.
А да, и фала за приватна порака, срцуш :back:
Јунајтед пристигнаа во Катар
Mилан како што тргнале,човек ќе помисли дури и дека имаат шанси да не поминатТи остај тоа, што ќе се прае со Милан?
Mилан како што тргнале,човек ќе помисли дури и дека имаат шанси да не поминат
Шала на страна,излеа ќе биде многу тешко..Тој Роналдињо се разигра ебаму...сепак BELIEVE!:manutd:
Се вракаат и двајцата до тој меч Рио За 2 недели максимум а Видич за 9-10 дена тама н ке има време да се прилагодат на игра и неам примање голови тогаш
Мене не ми е страв од Роналдињо нема да има можнсот да мрдне!!
Ама коа ке го видам Бекам пак на Олд Трафорд и тоа во друг тим :S колку сакам да го видам пак во Манчестер само!!!
Абе гледај си ја работата па ќе видиме на кој му фуфкаФуфка а? :pos2:
Се надевам дека ќе се вратат Немања и Рио и дека ќе гледаме рамноправен меч. :wink:
Зошто сте толку песимисти или тн п*ч*иДа се надеваме дека ќе се врати формата кај играчите:smir:
Да не правиме фантазии во моментов, да ја гледаме реалноста. Милан игра каде каде подобар фудбал од нас во моментов, но тоа нема да не спречи да го подржуваме и да навиваме за Јунајтед. Реков таква е слиакта во моментов, а дал и тоа ќе биде така по месец ипол не може да се предвиди.:smir:
Зошто сте толку песимисти или тн п*ч*и![]()
Za realen treba da pravime muabet pred natprevar, do togas ima mesec i pol, moze ke se smenat ulogite, sega za sega ne sme vo forma ama do togas se e moznoЧовекот е реален а не е п*ч*а![]()
Ако вака продолжиме нема да видиме титула годинава. Како играме во моментов немаме скоро никакви шанси со Милан. Обратно беше на почетокот на сезоната кога се мачеа старциве, ама сега се добри, каде каде подобри од нас. Да се надеваме дека ќе се сменат работите, ќе си најдеме вистинската форма. И голема грешка правиме што нема да купиме некој докажан играч во преодниов рок, греши Ферги.Да се надеваме дека ќе се врати формата кај играчите:smir:
Да не правиме фантазии во моментов, да ја гледаме реалноста. Милан игра каде каде подобар фудбал од нас во моментов, но тоа нема да не спречи да го подржуваме и да навиваме за Јунајтед. Реков таква е слиакта во моментов, а дал и тоа ќе биде така по месец ипол не може да се предвиди.:smir:
Зошто сте толку песимисти или тн п*ч*и![]()
Za realen treba da pravime muabet pred natprevar, do togas ima mesec i pol, moze ke se smenat ulogite, sega za sega ne sme vo forma ama do togas se e mozno![]()
Ако вака продолжиме нема да видиме титула годинава. Како играме во моментов немаме скоро никакви шанси со Милан. Обратно беше на почетокот на сезоната кога се мачеа старциве, ама сега се добри, каде каде подобри од нас. Да се надеваме дека ќе се сменат работите, ќе си најдеме вистинската форма. И голема грешка правиме што нема да купиме некој докажан играч во преодниов рок, греши Ферги.
Juventus se ocajni taka da toa ne e merilo na toa kolku e jak Milan:smir:Реалната форма ја зборвам во моментов, нема што да фантазирам и да летам во облаци беспотеребно. Виде Милан како изигра против Јуве ова коло, како против Џенова? Ги пратам сите лиги и не зборувам глупости баш во моментов.
Не сум песимиста ни п*ч*а, ама немам преголеми очекувања ако продолжиме вака во иднина. Дуелот против Бирмингем беше слика на се, поразот од Лидс исто така (мада ај овај куп е, други амбиции имаше Фергусон кон ова натпреварување). Сепак Јунајтед и се е можно и што и да се случи нема да ме натера да не навивам за Манчестер Јунајтед. Поздрав:smir: