Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aнтонио Валенсија следната недела ќе биде претставен како нов играч на Јунајтед. Трансферот ќе чини 17м. фунти. Не прашувајте што и како...само почекајте. Ако на некој не му се верува, може да направиме еден облог. :smir:

United sign Valencia

Е за ова ви зборував минатата недела... :smir:
Ај нека ни е честито, и да освои многу титули во дресот на Јунајтед :) :vozbud:

88760972.jpg

88760978.jpg

88760954.jpg

88760930.jpg

И јас баш сега го читав ова...

Ајде, ајде кај што има чад има и пожар :) Кај и да е ќе го видиме Бенз во црвениот дрес :helou:
Toa pokazite malku optimizam ce dojde ic ne se sekiraj a za oven i tuncaj ne sum siguren deka e vistinski izbor ama pak ce zavrsat rabota

Bravo za fergi go zedovme valensija sega ostanuva uste benzema da go zememe i oak ekipata da se dovede vo red pak ce bideme u trka za titula

Ajde neka ni e cestito noviot igrac sega na red se drugi

Изгорев да го видам Бензема во наш дрес :vozbud:, се надевам дека и него ќе го видиме.
Нека му е со среќа на Валенсија.

Ајде нека го бидне Валенсија, му ја посакувам сета среќа :smir:

Глеам презентацијава на Кака и не можам а да не искоментирам колку геј фаци и деца има во публика. :)

Глеам презентацијава на Кака и не можам а да не искоментирам колку геј фаци и деца има во публика. :)
Па се се тоа дебили кои платиле за да гледаат презентација на играч:tapp:
И затоа војни факаат во светов, од такви неписмени луѓе на кои весниците марка и ас им ги испрале мозоците:tapp:

п.с. А замисли колку геј фаци ќе има кога довчерашната наша шмизла ќе ја презентираат:pos2:

Другарчина, со среќа Валенсија. Не е Роналдо, ама со противници ко Рафчо, а ко шо стој работава и Лоти (ќе го видиме), пак сте најблиску до титулата првак. :toe:

Мило ми е за дечкото, се надевам дека ќе се покаже во право светло и ќе ги оправда парите што се платени за него...сега уште Бензема фали и некое крило и пак ќе бидеме шампиони, тоа е....

Long Live United

Само ме интересира цената на билетот кој реал ја наплатува на СВОИТЕ навивачи за да дојдат да го видат Кака. И да купат дрес задолжително да не е? :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom