Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Koи се новите дресови?
На темава треба постајано да пратам пишам, зошто навивам за манчестер.
А јас не ја пратам што како:.
Врати неколку страни поназад, ги имаме поставено:smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
еве ги,да не се мачите да ги барате,знам дека е тешко :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Манчестер Јунајтед се интересира за Хунтелар Напаѓачот на Реал Мадрид, Клас Јан Хунтелар се поврзува со трансфер во Манчестер Јунајтед.
Флорентино Перез прави голем ремонт во тимот на Реал Мадрид, па не е изненадување доколку Хунтелар биде еден од оние кои ќе го напуштат Сантијаго Бернабе. Јунајтед тешко дека ќе успее во намерата да го донесе Бензема, па медиумите пишуваат дека Црвените Ѓаволи ќе тргнат по Хунтелар.
Холандскиот напаѓач и пред да се пресели во Реал Мадрид беше мета на Сер Алекс Фергусон но Кралевите ја добија битката.
Хунтелар не се снајде најдобро во Кралскиот клуб, постигна осум гола на 20 натпревари и не беше во составот за Лигата на Шампионите.
По продажбата на Кристијано Роналдо и заминувањето на Тевез, Фергусон е во потрага по офанзивни фудбалери.

И ТИ ДОЈДИ САМО ДА БИДЕ ПОАСАЛЕН НЕКОЈ ТРАНСВЕР!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ферги денес се вратил од одмор, значи од понеделник почнува официално со работи и може да очекуваме пожив трансфер пазар за нас:vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
колку што знам на одмор е во франција па можно е со себе да го зеде и бензема :vozbud:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Aнтонио Валенсија следната недела ќе биде претставен како нов играч на Јунајтед. Трансферот ќе чини 17м. фунти. Не прашувајте што и како...само почекајте. Ако на некој не му се верува, може да направиме еден облог. :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Aнтонио Валенсија следната недела ќе биде претставен како нов играч на Јунајтед. Трансферот ќе чини 17м. фунти. Не прашувајте што и како...само почекајте. Ако на некој не му се верува, може да направиме еден облог. :smir:
хехе убаво ама да дадеше линк па да видеме?инаку арно е.да земеме барем нешто.

PS:ОФИЦИЈАЛНО ЛИ Е ОВАА?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Валенсија е на одмор и се очекува во текот на неделава да се врати од одморот за да го официјализира трансферот, медицински прегледи и итн. 99% работата е готова:helou:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Валенсија е на одмор и се очекува во текот на неделава да се врати од одморот за да го официјализира трансферот, медицински прегледи и итн. 99% работата е готова:helou:
Денес се вратил од одмор...така да понеделник, вторник...
:helou:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
абе не ме дупајте во мозокот :) дадејте да прочитам :vozbud:

N

navivacka

Гостин
Бензема е фудбалерот што ни треба

Бензема или Агуеро,еден од тие...
А додека ние се нервираме за купување на нови фудбалери Ферги на одмор,ах тој стар лисец:):vozbud:
Ме радува трансверот на Валенсија(ако е точно)конечно да се израдуваме и ние на нешто.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Ни треба Холанганец у нападот
Хунтелар е подобар од Руд што беше
така да Квалитетен напагач за ефтини пари

Статус