Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ај со среќа нека е!!!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Aнтонио Валенсија следната недела ќе биде претставен како нов играч на Јунајтед. Трансферот ќе чини 17м. фунти. Не прашувајте што и како...само почекајте. Ако на некој не му се верува, може да направиме еден облог. :smir:
United sign Valencia

Е за ова ви зборував минатата недела... :smir:
Ај нека ни е честито, и да освои многу титули во дресот на Јунајтед :) :vozbud:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
И јас баш сега го читав ова...

Ајде, ајде кај што има чад има и пожар :) Кај и да е ќе го видиме Бенз во црвениот дрес :helou:
Toa pokazite malku optimizam ce dojde ic ne se sekiraj a za oven i tuncaj ne sum siguren deka e vistinski izbor ama pak ce zavrsat rabota

Bravo za fergi go zedovme valensija sega ostanuva uste benzema da go zememe i oak ekipata da se dovede vo red pak ce bideme u trka za titula

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Супер за Валенсија а сега со сите сили по Бензема :smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Ajde neka ni e cestito noviot igrac sega na red se drugi

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Изгорев да го видам Бензема во наш дрес :vozbud:, се надевам дека и него ќе го видиме.
Нека му е со среќа на Валенсија.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ајде нека го бидне Валенсија, му ја посакувам сета среќа :smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Глеам презентацијава на Кака и не можам а да не искоментирам колку геј фаци и деца има во публика. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Глеам презентацијава на Кака и не можам а да не искоментирам колку геј фаци и деца има во публика. :)
Па се се тоа дебили кои платиле за да гледаат презентација на играч:tapp:
И затоа војни факаат во светов, од такви неписмени луѓе на кои весниците марка и ас им ги испрале мозоците:tapp:

п.с. А замисли колку геј фаци ќе има кога довчерашната наша шмизла ќе ја презентираат:pos2:

F

fantomX

Гостин
Другарчина, со среќа Валенсија. Не е Роналдо, ама со противници ко Рафчо, а ко шо стој работава и Лоти (ќе го видиме), пак сте најблиску до титулата првак. :toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Мило ми е за дечкото, се надевам дека ќе се покаже во право светло и ќе ги оправда парите што се платени за него...сега уште Бензема фали и некое крило и пак ќе бидеме шампиони, тоа е....

Long Live United

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Само ме интересира цената на билетот кој реал ја наплатува на СВОИТЕ навивачи за да дојдат да го видат Кака. И да купат дрес задолжително да не е? :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom