Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Изјавата за плејофот му е на друг начин протоклувана, нема ништо ветено Коби. Истото и Ван Ганди го искоментира на утакмицава.

Инаку помеѓу денвер и окц иаме 2 дома со минесота и атланта.

Колку им е скорот после утакмицата со Кливлед од кога ја најавија новата сезона?

Не е битно колку е скорот после Мемфис битно е дека имаат победено 9 од последните 12 утакмици и се 3-0 после All Star очекувам тешка победа кај Денвер а и победи дома со Атланта и Минесота а за OKC незнам можда да изгубиме можда не пошто како што рекоја погоре сезонава Лејкерс ни приредија големи изненадувања, и да напоменам мотивирани се поради смртта на Buss. Let's Go LA!

Mavericks owner Mark Cuban doesn't expect to hear from the league over his suggestion the Los Angeles Lakers could reduce their salary cap tax by dumping Kobe Bryant through the amnesty clause.

Cuban said before Dallas' game against the Lakers on Sunday that he made it clear during a radio interview Friday he was speaking hypothetically, and he was just trying to use an example to explain new restrictions in the labor agreement.

The Lakers called the remark inappropriate but didn't plan to pursue a complaint.

"Amnesty THAT," Bryant tweeted after scoring 38 points in a 103-99 victory over the Mavericks.

:icon_lol:

Тргна возот кај Нагетс лошо ќе е.

Со ваква игра тешко да победимо,освен коби ако не се здиви,10 изгубени топки у прво полувреме имамо:eek::facepalm:.И што е уште полошо они све тоа го искористија не убија у транзиција,15 кош од изгубени топке ни дадоа.А како само би било добро да ја победимо оваа би дошле на само две победе зад Хјустон,али ко што гледам тоа ќе биде ептен тешко остварливо,посебно со ваква игра у одбранава:гомце:.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 05:41 ---
Ма нека иде све у курац,како може еден ебан Денвер да не плеска како сака,а при тоа ни игра бес Галинари?Епа може не се добивам меч,со мизерен шут за слободни,со 12 изгубени топке,со тоа што на противникот ќе му дозволиш да ти напрае 12,13 забивања на еден меч.Со таква одбрана не се добива меч,Неш денеска мизерен посебно у одбраната,исто ко да не постоеше.Двајт шта речи а не заплакати,си крка банане на велико,фарид му закуца преку него:facepalm:.А да не зборим за тоа што имаше шут за слободни3,15:tapp:,џабе теле се учи вол не.Коби мајсторе свака час:cuc: се трудиш,али со овја играчи годинава плеј оф не гледаш,колку и да ми е тешко да го признаем тоа.Ваљда за наредна година ќе им дојде памет дека не се прае тим со старци,и повредени играчи,ма колку тиа и да биле добри.А за тренер нека му ја мислат,да не ја напраат истава грешка ко годинава,брков е све само не тренер,тотална мизерија е.нека го земат Аделман,Слоун,само нека си иде вошкава,што не знае една акција да нацрта,и да не знае одбрана да постае,мрш гнидо една:mad:.

Нападот вечерва функционираше но одбраната ја загуби текмата. Не убија со кошеви од контра, Фарид и компанија ги скршија обрачите со забивања, а реално гледано можеа да ја добијат утакмицава доколку изиграа попаметно и поприсебно во одбрана. Без Галинари беа Денвер, нивниот главен играч, тоа мораа да го искористат Лејкерси. Но, пак се појави старата болка, бранењето на транзицијата. Не откорнаа, во буквална смисла на зборот со кошеви од контра и полуконтра, згора на тоа оној Чендлер не промаши да му се намочам у тоа смешникот. Јебига, за мене очекуван пораз, Денвер има само три порази сезонава на домашен терен што доволно говори за нивната доминација на домашен паркет. Следни се Атланта и Минесота на домашен терен, must win текми, ако ги добијат овие две ќе имаат скор 30-30 и ќе се чекор поблиску до плеј офот. После нив следуваат ОКС и Хорнетс на гости, со ОКС очекувам пораз а Хорнетси мора да се добијат.
А да, ќе заборавев, слободните фрлања. :facepalm:

dobra stvar od vecerva e sto i Juta go izede doma od Boston, rekov pred nekoj den, poveke sansi im davam na Houston otkolku na Juta, so niv mislam deka ke se jadat na kraj, go gleav rasporedov na LAL, mozat do plejof, sledni 2 sigurno gi pobeduvaat pa sledat Oklahoma, tipuvam na poraz ko i za denes sto bev siguren deka toa ke se desi no potoa sledi periodot koga ke se zadade onoj finalen sprint za plejofot, eve del od rasporedot

3qvkj.jpg

We can do it ! Yes we can.

dobra stvar od vecerva e sto i Juta go izede doma od Boston, rekov pred nekoj den, poveke sansi im davam na Houston otkolku na Juta, so niv mislam deka ke se jadat na kraj, go gleav rasporedov na LAL, mozat do plejof, sledni 2 sigurno gi pobeduvaat pa sledat Oklahoma, tipuvam na poraz ko i za denes sto bev siguren deka toa ke se desi no potoa sledi periodot koga ke se zadade onoj finalen sprint za plejofot, eve del od rasporedot

3qvkj.jpg

Па знаеш и не ни е толку лош распоредов,само како играмо,ќе видимо ништо не се знае,Мора скоро све овја да ѓи добиемо до крај.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 06:01 ---

3qvkj.jpg

Па знаеш и не ни е толку лош распоредов,само како играмо,ќе видимо ништо не се знае,Мора скоро све овја да ѓи добиемо до крај.

Вчера прочитав негде дека ЛАЛ го имаат 4тиот најлесен распоред до крајот на сезоната, а Јута досега имаа еден од полесните и како што гледав половина од утакмиците до крајот им се со плејоф тимови од западната конференција. Доколку ги изгубат тешките утакмици ќе завршат со 36 порази, што значи ЛАЛ можат да си дозволат уште 5 порази со оглед на тоа дека Јута го доби годинешниот дуел.

Реално моите очекувања за натпреварите што следат, оние што ги постираше Син: победи на сите домашни натпревари, буквално на сите, не смеат да помислат да загубат на домашен терен, од гостинските тепаме со Хорнетс, Орландо, Атланта и Феникс, од ОКС губиме а со Индиана и Голден Стејт ќе биде тесно, ќе се јадеме до задњи моменат. :icon_lol: Според мене Јута ќе падне, еве ја и вчера потфрли на домашен терен, мислам дека не се материјал за плеј оф, грев ќе биде да влезе тим ко Јута пред Лејкерс. Доколку се поклопат коцките и влезат Хјустон во некоја полоша серија реално ќе биде и седмото место, само доколку влегуваме во плеј оф јас би сакал дуел со Спарси во првото коло, со ОКС ќе биде скоро и невозможно да се пројде. Не дека Спарси се слаби али попосакуван противник ми се они отколку ОКС. Али има време до тогаш, идеме чекор по чекор.

Хјустон пак кикснаа, со Милвоки ... дома, а и ете ги и Јута, пораз ... дома, со Атланта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom