Зашто неш играл слабо
Не ја гледав ама од хајглајтсот се виде дека била ептен јака утакмица
Барем со далас нема да ја пропуштам
Не ја гледав ама од хајглајтсот се виде дека била ептен јака утакмица

Барем со далас нема да ја пропуштам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коби е таков тип на играч кој не се плаши од ништо. Го боли кур против кого игра и колку е јак другиот тим, он едноставно ако решил да им даде 50 коша ќе им даде и ич око нема да му трепне. Тоа е она што ми се допаѓа кај него, неговата дрскост, не е пичка па да му се плаши на противникот.Гледав распоред на Хјустон, ненормално лесен им е до крај на сезона, поголеми се шансите Јута да ја поебе и Голденстејт кои пак еве и они победија со Спарси, отколку Хјустон ...
А и Лејкерс немаат лесен распоред, ќе биде ебано тешко, а Коби не се ни сомнева у пласманот за плејоф, глејте шо вика
“It’s not a question of if we make the playoffs. We will.” Bryant said. “And when we get there, I have no fear of anyone — Oklahoma City, San Antonio, Denver … whoever. I have zero nervousness about that.”
преоптимистички делува ова, ми се свиѓа овој оптимизам кај него, денес беше активиран Kobe mode-от, али некако све ова ми делува задоцнето, треба да се перфектни до крај на сезона, перфектни, а и како што гледаме, нештата не зависат само од нив.
Џабе тежок агол беше да процениш дали е тројка или не,а ја мислим дека не беше тројка,и коментаторите рекоа дека е шут за два,така да све си е чисто.Што каква ... преседанска, ограбени Портланд, о-г-р-а-б-е-н-и, текмата беше фантастична, цела, уживав у баскетов, 27 промени на водство, навивам за Лејкерс ама искрено сеедно ми беше дали ќе победат или не ради одличната кошарка и воала, на крајов срамотилоци невидени, цела последна четвртина судиите ги ебеа у ребра Портланд со низа малоумни одлуки али тројката на Батум што му ја рачујнаа ко 2ка на 10 сек до крај беше врвот. Срамота !
Znaci imaa moznost sudiite da ja gledaat repeticijata, od prva se cinese deka e 2ka, ama so hd rezolucija, zumovi i slicno, mnogu jasno se vide deka ima prostor pomegu levata noga na Batum i linijata za 3, toa i komentatorite go rekoa, deka vakvo nesto do sega ne videle, da se donese odluka sprotivna od ona sto go pokazuvaat snimkite koi sudiite imale prilika da gi vidat.Џабе тежок агол беше да процениш дали е тројка или не,а ја мислим дека не беше тројка,и коментаторите рекоа дека е шут за два,така да све си е чисто.
Odlicno, gi zarekov Houston, izgubija od Washington, gleav zadnji momenti, srce ke mi zastanese majke mi. ole![]()
Утакмицава бидошла во 7ипол по наше време,така?
Ќе оди ли Супермен вечер >17.5 ?