Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Коби бил таму, го направил тоа... 5 пати досега.

Ако некој во лигата може да си дозволи да збори вакви работи, колку и да ни изгледаат нереални, тогаш тоа е Коби.

Гледав распоред на Хјустон, ненормално лесен им е до крај на сезона, поголеми се шансите Јута да ја поебе и Голденстејт кои пак еве и они победија со Спарси, отколку Хјустон ...
А и Лејкерс немаат лесен распоред, ќе биде ебано тешко, а Коби не се ни сомнева у пласманот за плејоф, глејте шо вика

“It’s not a question of if we make the playoffs. We will.” Bryant said. “And when we get there, I have no fear of anyone — Oklahoma City, San Antonio, Denver … whoever. I have zero nervousness about that.”

преоптимистички делува ова, ми се свиѓа овој оптимизам кај него, денес беше активиран Kobe mode-от, али некако све ова ми делува задоцнето, треба да се перфектни до крај на сезона, перфектни, а и како што гледаме, нештата не зависат само од нив.
Коби е таков тип на играч кој не се плаши од ништо. Го боли кур против кого игра и колку е јак другиот тим, он едноставно ако решил да им даде 50 коша ќе им даде и ич око нема да му трепне. Тоа е она што ми се допаѓа кај него, неговата дрскост, не е пичка па да му се плаши на противникот.
За утакмицава, не ја гледав само да ви кажам дека неа ја чекав за добивка. Очигледно подобро што не сум ја гледал бидејќи добро ќе ме испотеле. Следна е со Далас на гости, овие дрва мора да се победат, дури мислам дека се поголем ужас од нас во одбраната, башка и да го посерат одвратниот Кјубан.

Што каква ... преседанска, ограбени Портланд, о-г-р-а-б-е-н-и, текмата беше фантастична, цела, уживав у баскетов, 27 промени на водство, навивам за Лејкерс ама искрено сеедно ми беше дали ќе победат или не ради одличната кошарка и воала, на крајов срамотилоци невидени, цела последна четвртина судиите ги ебеа у ребра Портланд со низа малоумни одлуки али тројката на Батум што му ја рачујнаа ко 2ка на 10 сек до крај беше врвот. Срамота !
Џабе тежок агол беше да процениш дали е тројка или не,а ја мислим дека не беше тројка,и коментаторите рекоа дека е шут за два,така да све си е чисто.

Џабе тежок агол беше да процениш дали е тројка или не,а ја мислим дека не беше тројка,и коментаторите рекоа дека е шут за два,така да све си е чисто.
Znaci imaa moznost sudiite da ja gledaat repeticijata, od prva se cinese deka e 2ka, ama so hd rezolucija, zumovi i slicno, mnogu jasno se vide deka ima prostor pomegu levata noga na Batum i linijata za 3, toa i komentatorite go rekoa, deka vakvo nesto do sega ne videle, da se donese odluka sprotivna od ona sto go pokazuvaat snimkite koi sudiite imale prilika da gi vidat.

Епа ако гледаш така кога игравме против Њу Јорк во Стејплс Центарот им дадоа на Њу Јорк чиста топка што беше за Лејкерс, башка и репетиција гледаа судиите и пак им ја доделија на Никси топката иако цел свет виде дека е топка за Лекерс. Дури во еден наврат Коби му рече на судијата: Are you kidding me? алудирајќи на тоа колку смешна одлука донесоа. Нема везе, кој ги тркала битно вчера тепаа и се одржуваат во живот во битката за плеј офот.

Nema veze Potopo, gledaj ja cela posledna cetvrtina, premnogu pokloni dobija i onaka Lejkers za da na kraj i ova se desi, na 10 sekundi do finish, 4 negativa da imas, da dades 3ka a da ti ja racunaat ko 2, i toa od dosta teska situacija ...
Prethodno Hauard pravi cist faul vrz igrac na Portland, go udira u raka, na ovoj mu bega topka u aut, sudiite svirat aut, ovoj se nervira, ete ti tehnicka, sve ova u sam finish na mecot, prethodno i Aldridge reagirase burno za smesen faul u napad a on nikad ne reagira taka na sudiski odluki, poznat e po toa, i on dobiva tehnicka.

Bash pred nekoj den praev muabet so drugar, ke dobivaat veter u grv Lejkers od sudii milion %, i odgovara na NBA oni da odat u plejof so ogled na publicitetot koj go nosi ovoj tim na globalno nivo, ali ona od vcera bese :eek:, natprevarot bese premnogu dobar za da takvi raboti se slucuvaat na krajot.

Isto sea mi tekna, pak so Batum, go mava Artest u raka, topkata na ovoj mu bega u aut, sudiite gledaat repeticija, cist aut bese ali i cist faul samo pri repeticiite ne mozat prekrsokot da go racunaat pa ko skisnati izrezileni dosudija aut pri ocigleden faul. Sve ova se desi u zadnji 3-4 minuti.

Океј тоа никој не го оспорува туку сакам да ти кажам дека и Лејкерс беше оштетуван од судиите оваа сезона така да ич не ми чуе ако на една утакмица им помогнале. Со ОКС мислам беше три технички за две четвртини добија Лејкерс, од кои две беа за греота, врска си немаа од технички. Судењето ама баш ич не им оди во прилог оваа сезона, далеку од тоа дека судењето е проблемот на Лејкерс но имаше доста натпревари каде судиите усраа работа со некои безвезни технички и ред други смешни одлуки.

Odlicno, gi zarekov Houston, izgubija od Washington, gleav zadnji momenti, srce ke mi zastanese majke mi. ole :)

Ќе оди ли Супермен вечер >17.5 ?

Гледам последниве утакмици колку толку го усовршуваат пик енд ролот со Неш..треба да распали вечерва :)
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 17:39 ---
Утакмицава бидошла во 7ипол по наше време,така?

дa, т.е не.. од 19-00 поточно

Ќе ја има на спортклуб.

Ќе оди ли Супермен вечер >17.5 ?

Не би играл ова, имаше веќе Двајт ваква серија. Ќе изигра 1-2 утакмици топ, после 5 е анемичен..

Стави го Неш + ако дадат до кај 15 поени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom