Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде финале сеа да тепаме

Aј честито нека ви е.Искрено не мислев дека ќе успеат и Денвер да ги поминат во прво коло на почетокот а уште помалце сан антонио али....грешка сум бил.Како и да е.Финлале после 5 години.Аууффф какво им беше последнотоо.....Се надевам пак ќе се повтори истото. У секој случај у финале сум против нив поради 3 причини.
1.Ги мрзам Лејкерс.
2.Детроит е мој тим
3.У случај Бостон да иде,ќе бидам за нив чисто ради тоа што ни Гарнет ни Ален немаат шампионски прстен а немаат уште многу од кариерите.За пирс гајле ми е.

Епа ај нека ни е со среќа финалето (конечно:)), се научија нашите пресврти да прават некако убаво му дојде.
Ај сеа на раат да си чекаме противник, ја се надевам дека Детроит ќе биде оти Бостон ич не ги сакам, у секој случај поденакво тешко ќе биде со било која од овие две екипи, ама иам доверба у Лејкерс сеа, ми изгледаат како да можат секој да победат. :)

Лејкерс во финалето!!!!!!!!:olee:

Значи требаше Коби да почни да се заканва за да се размрдат малку. Како и да е браво за дечките. Ќе имаме јако финале АКО се пласираат Бостон вечер. Најтрофејните клубови еден против друг во момент кога се слични по јачина.

браво Лејкерс финале а со кој играат во финале ?

Бостон или Детриот.

П.С Шампионскиот Западен тим!

Lakers_WCF_Trophy.JPG

ajdeeee, starite dobri vreminja, lakers-boston.........
mozebi ova bese i najrealno finale , hornetsi nemaat iskustvo,na spursi im treba remont a isto i detroit potfrli, prvenstveno wallace i prince.........

kje bide opasno ova,7 utakmici bi sakal da gledam ....... sansite se 50-50....

let the game begin!!!!!!!!!!!

wow.Досега ја гледав репризата од Бостон-Детроит.
Ова ќе биди тесно финале.
Да не знај некој колку-колку бевме во регуларниот дел со нив?

Да не знај некој колку-колку бевме во регуларниот дел со нив?

2-0 за Бостон.

Колку за инфо минатата сезона беше 2-0 за Кливленд во регуларната , па заврши 4-0 за Сан Антонио.

Ова не треба да не загрижува ама баш ич, затоа што сега го имаме и Гасол а плус сите играат далеку подобро.

И сеа првите 2 се играат у Бостон па после 3 кај нас така?
И после ако има потреба од уште утакмици не знам како се игра :)

Синока бостон победи така? сега лејкерс-бостон финале ?

2 во Бостон 3 во Лејкерс 2 во Бостон.

2-3-2.

Game 1 at CELTICS
Tuesday, June 5
6:00pm

Game 2 at CELTICS
Sunday, June 8

Game 3 at LAKERS
Tuesday, June 10

Game 4 at LAKERS