Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Да им земеме една кај нив дома од првите две утакмици, и наши се :)

Lakers во плејофот имаат 8-0 победи дома :)

Е да, да им земеме една таму и наша ќее.. :)

NE znam dali vidovte na oficijalnata stranica na Lakers kakvo dobro klipce za pretstavuvanje na Lakers pred finaleto imaat staveno:)

Мислам дека Лејкерс вечерва ќе победат и така уште од почеток ќе ја одземат предноста на Бостон заради домашниот терен. Во секој случај очекувам интересен натпревар со убави потези.

Ajde uste 1 cas i 30 minuti:vozbud:
Ja ukluciv stopericata!

Boston VS -={LAKERS}=-
1 : 0

На Коби нешто не му тргна на почеток со шутот, ама ќе го биде за наредните натпревари :)

A be im trgna na site od boston, toa bese.
Plus Kobi i kompanija slabo nekako, nemotivirani vlegoa vo natprevarot!
Sudenjeto katastrofa, boston bese mnogu favoriziran!

Тапа беа во последната четвртина .... последните неколку минути се испромашија Лејкерс

на мене ми одговараа промашувањата оти ја имав уплатено минус кошеви на граница 192, на крајот од трета четвртина имаше 150 и мислев оти сум промашил ама излезе на крајот среќно, инаку навивам за БОСТОН

Заспав на полувреме :) Дотогаш водеше ЛА Лејкерс ...

Тоа е, ајде нареден натпревар....

И јас исто...Хахахаха....Абе ајде..Битката ако е изгубена, не е и војната...

Сега во Стајпл Центар играат нели?Ако играат таму победуваат 100 %!!!

Не не сега се игра уште една во бостон и после 3 лакерс ќе игра дома ... мора да го направат првиот брејк .. ЛАКЕРС ШАМПИОНИ :)

Интересен натпревар, Коби премногу форсираше во последна четвртина шутеви од неизградени позиции, а и судиите во сите дискутабилни ситуации пресудуваа во корист на Бостон. Како и да е ќе биде долга серијата така да рано е да се збори.

И јас исто.. сабајле бев прва смена :),не се откажуват Лејкерс.. ќе им тргне мора :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom