Aј честито нека ви е.Искрено не мислев дека ќе успеат и Денвер да ги поминат во прво коло на почетокот а уште помалце сан антонио али....грешка сум бил.Како и да е.Финлале после 5 години.Аууффф какво им беше последнотоо.....Се надевам пак ќе се повтори истото. У секој случај у финале сум против нив поради 3 причини.
1.Ги мрзам Лејкерс.
2.Детроит е мој тим
3.У случај Бостон да иде,ќе бидам за нив чисто ради тоа што ни Гарнет ни Ален немаат шампионски прстен а немаат уште многу од кариерите.За пирс гајле ми е.
Епа ај нека ни е со среќа финалето (конечно), се научија нашите пресврти да прават некако убаво му дојде.
Ај сеа на раат да си чекаме противник, ја се надевам дека Детроит ќе биде оти Бостон ич не ги сакам, у секој случај поденакво тешко ќе биде со било која од овие две екипи, ама иам доверба у Лејкерс сеа, ми изгледаат како да можат секој да победат.
Значи требаше Коби да почни да се заканва за да се размрдат малку. Како и да е браво за дечките. Ќе имаме јако финале АКО се пласираат Бостон вечер. Најтрофејните клубови еден против друг во момент кога се слични по јачина.
ajdeeee, starite dobri vreminja, lakers-boston.........
mozebi ova bese i najrealno finale , hornetsi nemaat iskustvo,na spursi im treba remont a isto i detroit potfrli, prvenstveno wallace i prince.........
kje bide opasno ova,7 utakmici bi sakal da gledam ....... sansite se 50-50....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.