Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Абе знае ли некој која утакмица следна ќе ја даваат на МТВ оти ја ништо не можам да изгледам на оваа мојта забегана кабловска.
toa deeeeeee inel nemat ni hrt2 ni obn abe bukvalno nikakva e kablovskata

HRT 2 нас ни пуштија ама џабе не дава NBA(освен ако немам фатено). МТВ е малку нестабилна :D Само ОБН и NBATV кај нас :smir:

Први на запаад, ма машини бее ..

Andrew Bynum

Ај само да се врати ...само да се врати...

andrewbynum.gif

Леркес се први на запад се знае кој се најдобри имислм дека ова година ке земат титуила.Сега се паднаа со Денвер ке ги тепаат лесно мислм ипак таму имаат добри играци како ајверсон.амам ке тепаат 100%.најдобри се нема сто

Секој Лејкерс фан мора да го гледа ова :pos2: РА Та Та Та

Секој Лејкерс фан мора да го гледа ова :pos2: РА Та Та Та

Ej komentatorot e lud! Se sekavam na toj natprevar, gi razbudiv moite od spienje kako sum se raduval, kako dete da mi se ima rodeno. Se nadevam na takvi momenti i ovoj plej of!

Иииј закон клипот,штета го имам пропуштено тој натпрвар

ajde lejkersi odame da ja osvoime titulata

Во 22:20 на OBN--> Lakers-Denver ! ! !

Znaci toa ke e nesto kako snimka zosto natprevarot pocnuva vo 21.00 casot. Ne sum siguren no mozno e da ja davaat na MTV 1 vecerva!

A sega ke ja davata 100% LAKERS na mtv ili uste ne se znae aj moze da jka davaat i da gi pregazat denver.Ako ima nekoj sto znae neka pise .

Lele gi unistivme ovie od denver. Prvoto go izigravme poslabo no zatoa vtoroto bevme na nivo.
Kobi imase slab sut no sepak stigna do 32 kosa a Gasol bese odlicen so 36 kosa, 16 skoka i 8 asistencii.
Sega se ke e polesno posle prvata pobeda!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom