Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Перфектна тимска игра, 34 асистенци :nesvest: . Единствено што ме загрижува е слабиот шут на Коби. Хмм кога ќе помислам подобро, и ритамот на Денвер е опасен, ако влезат во ритам Денвер како во втората четвртина...ауф ќе биде многу опасно...ама пак и пак се покажа недисциплираноста на играчите на Денвер...повеќе ме потсеќаат на "street'' тим него на NBA тим.

Bravo.Честитки се надевам дека Денвер нема да создаде поголеми проблеми.

Абе премногу му имаа оставено простор на Гасол и затоа многу лесно поентираше едноставно одбраната на Денвер беше катастрофа.Сепак честитки заслужена прва победа.

Фала фала...Ајде сеа уште една победа во Среда :)

Одлична работа на Коби заврши Кенион Мартин, малку тоа го можат, го направи да шутка под 35 %, но со нетрпение ја очекувам другата утакмица во Среда да видам малку поинаков Коби.

pow1_071126.jpg

Ej sto vikate za vcerasniot poteg na vecerta koga Volton mu napravi cepelin na Odom pri edna odlicna kontra. Jas zdivev doma:vozbud:

Jas mislam deka LAKERS nema da imaat problemi so Denver iako imaat dobi igrci so kobi mislam nikoj nemoze i ovaa godina mislm LAKERS ke bide sampion.Daj boze sto mislite za ova uste e rano ali jas takvo precustvo imama.Sega vo sreda ke gi pobedat uste ednas 100%.

Го пропуштив првиот натпревар, имав многу работа :nerv:.
Ги даваат утакмициве на TV (или кабловска) и на која програма???
Ако не, да си гледам онлајн преку sopcast.

Иначе, L.A.Lakers vs Denver (4:1) во партии ќе биде :) зашто еден е KOBE BRYANT!

Го пропуштив првиот натпревар, имав многу работа :nerv:.
Ги даваат утакмициве на TV (или кабловска) и на која програма???
Ако не, да си гледам онлајн преку sopcast.

Иначе, L.A.Lakers vs Denver (4:1) во партии ќе биде :) зашто еден е KOBE BRYANT!
Ne znam dali ke davaat prenosi na MTV zosto tiue prenesuvaa natprevari od regularniot del a od plej ofot nemaat startuvano.
Na OBN davaat so eden cas zakasnuvanje.
Znaci najsigurno ti e Sopcast i odmaraj:smir:

Јута момантално го гази Хјустон 2-0 во победи и наредните 2 утакмици ги игра дома така да мислам дека е јасен следниот противник на Лејкерс(ако го поминеме Денвер).

Најомилена сезона ми беше 2001.

Плејофот беше нешто незамисливо добро.

Лејкерс без пораз до финале кога загубија само 1 натпревар од Филаделфија и тоа во Лос Анџелес. Со ограничен интернет... цела сезона ја имав на тетратката по историја :)

Ја посакувам таа сезона....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom