Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Сега приметив, на мојава кабловска (Телекабел) ја туриле NBA TV:vozbud::vozbud::vozbud: (не сум глеал TV може 5-6 месеци :toe:)

И сите натпревари од Play Off ги даваат у живо, на англиски, ТОП!

Иначе, вечерва во 4:30 глејте ги Lakers како праат партали!!!

Сега приметив, на мојава кабловска (Телекабел) ја туриле NBA TV:vozbud::vozbud::vozbud: (не сум глеал TV може 5-6 месеци :toe:)

И сите натпревари од Play Off ги даваат у живо, на англиски, ТОП!

Иначе, вечерва во 4:30 глејте ги Lakers како праат партали!!!

Не. Само една утакмица на ден даваат, а вечер е Детроит - Филаделфија, затоа не шири дезинформации.

Да не ја даваат Лејкерси на некоја телевизија...
НБА-ТВ немам.... но, незнам на која би гледал...

Да не ја даваат Лејкерси на некоја телевизија...
НБА-ТВ немам.... но, незнам на која би гледал...

Хмм тешко Димитар тешко, стално кога ги гледам на интернет утакмиците, ги вртам сите 60 ТВ канали и на ниту една не даваат, освен една руска МЕГАСПОРТ која ги емитува Кливленд - Вашингтон утакмиците.

АУУУ 49 поени 10 асистенции Коби Брајант...ауф каква лекција..леле леле... сега можам мирно да си легнам :)
Лејкерс 122 - 107 Денвер ...а да да Kobe for President!

kbryantfly_400_080423.jpg

kaj nas kobe najdobar 49kosa 10 asistencii i 4 skoka. gasol 18 kosa so 10 skokovi i walton 18 kosa ako trgna od klupata
kaj denver ajverson so 31 kos i 6 asistencii.
vtora i cetvrta cetvrtina sme gi zgazile

Хмм цел натпревар игравме одлично, малку во третата четвртина ни попушти концентрацијата,па на стигнаа,ама кратко тоа траеше. Беше вистинско задоволство да се гледа Коби. Хаха цел тим на Денвер се менуваше да го чува,ама џабе кога ти оди ти оди :smir: Одом изигра многу лошо во почетокот на втората четвртина имаше 3 лични, па Џексон го стави на клупа, почна третата четвртина одма направи уште една лична, па пак на клупа до четвртата четвртина...колку што влезе се бореше со Клеиза за една топка, му свирнаа уште една лична,пак на клупа и не влезе веќе...а имаше уште 11 мин да се игра :nesvest:

Се деси тоа што мислев дека ќе се деси, многу повеќе го чуваа Гасол, таму околу обрачот беше тешко, ама така Коби доби повеќе простор и ги уништи тотално.

Еве изјава од Ајверсон после мечот:
"Tonight, the way he was going, we probably could have put 10 people on the court and probably wouldn't have been able to stop him,'' said Nuggets star Allen Iverson, who wasn't bad himself, getting 31 points and six assists.

Nema nisto da kazam samo :cuc:KOBE BRYANT

Ми мириса на дуел ЛА-Јута!

ee koga igrat we lejkersi neli treba deneska u denver ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom