Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos: Каква бараба. :pos:
Вечер од 21:30, нема пренос али постирајте асални стримови, у нормално време е мора да се глеа текмава.

Имате промоција на NBA LEAGUE PASS до утре вечер, пазете само да ја откажете услугата пред 23ти за да не ве чарџа од картица.

check out a free trial of NBA LEAGUE PASS this weekend, on April 20th and 21st, and catch all the action from the opening weekend of the 2013 NBA Playoffs.

Да се подсетиме малку на батето што сега му иде да си гризне од онаквото, пошто не може да биде вечерва со тимот...​
:)

Како што стартувавме со офанзивава тешко да ги добиеме .
--- надополнето: 21 април 2013 во 22:06 ---
Каде се тие што викаа дека коби бил себичен ваков таков .. еве на вакви утакмици се гледа важноста на коби за лејкерси , Коби=50% од тимот ! Почетнички грешки , шутот е мизерија , офанзивни фаули ... доста беше гледање за вечерва :)

Данкан ми е еден од најодбивните играчи ever. Ај глупата позината фаца (сеа личи и на мајмун со брадава) ај, али живци ми корне неговиот табла-кош! :sick:

Данкан ми е еден од најодбивните играчи ever. Ај глупата позината фаца (сеа личи и на мајмун со брадава) ај, али живци ми корне неговиот табла-кош! :sick:
Ја само таќе играм на баскет бе:pos::pos:,ефикасно е бе пробај:D.

Ама растура, на 36 години како игра, еден од најдобрите центри е.

Добро е што направивме 8-0, сега губиме 4 разлика.

Не знам кој се мачи поќе, тие шо играат или јас шо ги гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom