Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе зошто......оооо зошто?
Кој .!. му требаше ова на Артест? 12 коша имаше денеска, утакмицава е отворена, се може да се случи и ти мораше да маваш и да тепаш:tapp:

Кој му е qoorot на Светомир!? ...ќе јаде опак бан за ова :facepalm:

Зашто е класика од нигер, е затоа, не може тој нигерски темепрамент и ниско ниво на ајкју да се променат, каков клошар.

пред плејоф и тоа... :facepalm:
а добра партија имаше...јес да Харден не утепа, ама не сакам на ваков начин да го спречат од играње...

него, Џордан Хил, светла точка до сега (y)

пред плејоф и тоа... :facepalm:
а добра партија имаше...јес да Харден не утепа, ама не сакам на ваков начин да го спречат од играње...

него, Џордан Хил, светла точка до сега (y)
Ѕвер е во напад за офанзивни скокови.. Браво за него, не знам што чекаше идиотот Браун до сега па го оставаше на клупа и играше со 8 играчи цела утакмица.

Ако може нешто позитивно да се извади од утакмицава тоа е Џордан Хил. Супер изигра со оглед на времето кое го доби. 10 коша засега уште 12 минути до крај има.
А за воља на вистината Светомир ја заеба цела работа.....со оглед на тоа дека на Коби не му оди, Артест ги држеше во игра. Да не ја направеше таа глупост можда и поинтересна ќе беше утакмицва, овака отиде се од рака.....

Super izigra vo napad, za negovi standardi, ali vo odbrana e dupe.

Ја не знам што ќе беше ова да не можеш да земеш топка под кош у свој рекет не убија со офанзивни скокови

-5 , auuuu kakvo vrakanje:vozbud:
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:02 ---
:pos: Gi smackaaa vo prviot red hahah
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:11 ---
Kobeeeeeeeeeeeeee uhhh kolku vredi ovoj igrac.:vozbud:

Prodolzenie, dopolnitelno zadovolstvo :)

Претера Браун со Хил, одбрана не игра човеков, освен ако не е некоја повреда во прашање со Бајнам ондак грешка се прави што во продолжениево не се игра, без разлика што денес е лош. Ги владеат у рекет, недозволиво е ова.
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:44 ---
Ибенкс е човекот, и Хил, мило ми е што за овој вториов добивам демант зашто бев убеден дека многу ќе ги кошта одлукава на Браун он да игра пред Бајнам и во продолженијава.
Ибенкс заслужува поголема минутажа и треба да се работи на него периодов зашто може да биде едно од оние откритија на сезоната за Лејкерс.

Победава е со една голема црна дамка ипак, прашање е и дали ќе стигнеа до истата доколку не беше оној малоумен потег на Артест и повредата на Харден кој е злато вреден играч за Оклахома, а и денес беше влезе у ритам.
Артест за ова ќе биде суспендиран може и бајаги, причина плус зашто треба да се работи на Ибенкс, на негова самодоверба и психа пред Се.

п.с. Коби ко Коби, не гледам потреба да го спомнувам.

Коби........зборовите се искажани веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom