Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Бајнам колку го засакав ко играч оваа година толку и го замразив до тој степен да у моментов сум со ставот дека најпаметно ќе биде курназов да се трејдува наредна сезона, ако уште важи муабетот за Хауард пуна капа, само наводно он не сакал да иде во Лејкерс..

http://www.slamonline.com/online/nb...-dwight-howard-to-lakers-if-he-didnt-re-sign/

Бајнам со неговото его по втор пат не чинеше утакмица.Неговото однесување треба да се казни.Доминира под кош и се тоа е во ред, но за да биде најдобар треба да се контролира а тоа што го направи вчера беше срамота.
Коби играше повреден вчера , има проблеми со ногата уште од натпреварот со Клиперс.Се виде по изразот на лицето ама и по тоа што беше доста поспор.Инаку Дурант е само на 0.2 поени позади него во трката за 'scoring title'.

Сега ни следуваат 3 утакмици на гости каде што сме 12-15 од кои уште вечер против Феникс.Клупата повторно за греота.Севкупно 13 поени, а против Клиперс 'дури 11.Не може секој натпревар да зависиме од 3-4ца играчи.

Спиење мај ес, им еам позерите, уклучив телетекс при крај на трета што да видам, нерешено, палам писи да доглеам и се доебав, Бајнам пак ги продаде, 2 технички, една у трета и една на старт од четврта направи ако не се лажам и тоа беше тоа, Коби има некоја повреда али не разбрав за што точно станува збор, нејсе, уште еден дебилен пораз, нешто е труло во екипава и се повеќе и повеќе ме иритира таа состојба која на крајот гарант ќе резултира со беден крај на сезоната.

Бајнам колку го засакав ко играч оваа година толку и го замразив до тој степен да у моментов сум со ставот дека најпаметно ќе биде курназов да се трејдува наредна сезона, ако уште важи муабетот за Хауард пуна капа, само наводно он не сакал да иде во Лејкерс. Не се трпи ова, одличен е сезонава, најдобра у кариера ама и прави проблеми и вон и во паркетот а ради истото цел тим пати. 2ва порази од Хјустон одат на негов грб, погово денешниов ... све да му ебам, без спиење ме остави.

кој гледа уште телетекс бе... :pos:

сеа видов ова со Бајнам...not good mate, not good... (n)

Коби не игра поради повредата што ја спомнав заработена од натпреварот со Клиперс.Мислам дека не е сериозно а и добро ќе му дојде малку одмор.На 1 минута до крај на прва ЛА водат 8 на гости со Феникс.

Се очекува Бајнам да доминира иако до сега има 3-13...

Ендру бе кој ти к... полека со импулсивноста. Треба он сега да биде лидер, а со вакво нестабилно однесување тешко тоа...

И нека го поба Гадлок сега Браун, не да игра со 9 играчи... :cautious:

Можеби најпаметно е Коби да го одмара до плеј оф заслужи малце одмор и поради повредите

vecerva milam deka ke gi pobedat san antonio optimist sum
neznam dali kobi ke im igra ama veruvam deka ke gi pobedat spursive

Лејкерс има 4.50 коеф. во кладилница... Од инат на кладилниците изиграв 2-ка :D

Сан Антонио Паркер Спарс, на чело со Данкан, ми се најомрзениот тим у НБА... све давам за победа против нив... али без Коби... тешко. :oops:

Најдобрата партија сезонава на тимов ... без Коби, чудно но вистинито.
Со ваков Артест далеку може да се отиде ... а и со ваков доминантен Бајнам под обрачите, 30 скока човече, а Сан Антонио цел тим се на се 33 скока, 3 повеќе од Бајнам и скоро дупло помалце од Лејкерс, ѕвер е бре човеков, страшен потенцијал и греота е така да си го поебува со начинот на кој се однесува и на паркетот и вон истиот.

Не очекував денес триумф ама ... кај без Коби па и апла нетипичнo за нив победија сезонава, рутински, без притоа во ниту еден момент да ризикуваат пораз, онака, лежерно, гледаш и знаеш дека ќе тепаат, филинг кој го заборавивме. :)

Воодушевен сум од тоа што го изиграа денес ЛА.Во еден момент на средина на 4та дури и несвесно аплауз им дадов.Ја гледам скоро секоја утакмица оваа сезона и единствено натпреварот со Далас на гости до некаде може да се мери со она што го пружија денес.Секоја чест за Бајнам со 30 скока а секако и Светомир кој ја направи разликата во напад.Ако игра вака константно ќе ни биде многу полесно.
Сигурен сум дека и Коби е среќен со ова! :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom