Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Добар Хил добар... како за таа минутажа која ја има до сега е добар... се утепа од скокање у продолженијава.

И Ебанкс или Ибанкс ватевер, добар, ма да од него не очекувам многу. И од Хил не очекував, али сега вака одеднаш влезе у оган у ваков натпревар и изигра добро, можда ќе продолжи неколку натпревари по ред со добар ритам.

Мамбата као и обично...

Добар Хил добар... како за таа минутажа која ја има до сега е добар... се утепа од скокање у продолженијава.

И Ебанкс или Ибанкс ватевер, добар, ма да од него не очекувам многу. И од Хил не очекував, али сега вака одеднаш влезе у оган у ваков натпревар и изигра добро, можда ќе продолжи неколку натпревари по ред со добар ритам.

Мамбата као и обично...
Да добар беше хил под кош собра неколку топќи и даде голем придонес у победава ама некако не игра одбрана а браун ка обично се забрва со изменете треба да знае кога му е доста :)

Коби Брајант :cuc:
Артест - па уште и Ворлд Пис се прекрстил будалава. Ворлд Вор ќе му стоеше подобро

meanwhile in LA

ArjPIDMCIAEyCxv.jpg

...па уште и пишал дека и него му е многу жал за сузпензијата, зашо изгубил многу пари. Некој треба да му го избрише твитерот, за негово добро.

еј само без кавги. срамота е, фанови на ист тим да се карат меѓусебе. треба да се подржуваме меѓусебно, да имаме кавги (ако веќе се расправаме) со лејкерс и други фанови. не меѓусебно

Oва ретардираново. :icon_lol:

Taжно е, уште потажен е фактот што ... ние сме искомплексирани наводно. :pos:
Батали.

Oва ретардираново. :icon_lol:

шо те боли тебе она, јас што пишувам во фан клуб на бостон шо*ак. тука ли пишав ??? ај оди е*и се, ако не си искомплексиран, нема тука да ме цитираш, фрик

Ворлд пис иако можеби премногу искача во клубовите во Л.А може често да се види во било кој клуб не се прави вип сам шета ја 2,3 пати го видов во супермаркет сам пазари дојде со обичен џип невидов шо е надвор од терените е многу искулиран

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom