Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Аман Гасол нека го извади стегачон... катастрофално му стои, се нервирам кога го гледам....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро бе зошто......оооо зошто?
Кој .!. му требаше ова на Артест? 12 коша имаше денеска, утакмицава е отворена, се може да се случи и ти мораше да маваш и да тепаш:tapp:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Кој му е qoorot на Светомир!? ...ќе јаде опак бан за ова :facepalm:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.994
Поени од реакции
45.346
Зашто е класика од нигер, е затоа, не може тој нигерски темепрамент и ниско ниво на ајкју да се променат, каков клошар.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
пред плејоф и тоа... :facepalm:
а добра партија имаше...јес да Харден не утепа, ама не сакам на ваков начин да го спречат од играње...

него, Џордан Хил, светла точка до сега (y)

L

Löwe

Гостин
пред плејоф и тоа... :facepalm:
а добра партија имаше...јес да Харден не утепа, ама не сакам на ваков начин да го спречат од играње...

него, Џордан Хил, светла точка до сега (y)
Ѕвер е во напад за офанзивни скокови.. Браво за него, не знам што чекаше идиотот Браун до сега па го оставаше на клупа и играше со 8 играчи цела утакмица.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако може нешто позитивно да се извади од утакмицава тоа е Џордан Хил. Супер изигра со оглед на времето кое го доби. 10 коша засега уште 12 минути до крај има.
А за воља на вистината Светомир ја заеба цела работа.....со оглед на тоа дека на Коби не му оди, Артест ги држеше во игра. Да не ја направеше таа глупост можда и поинтересна ќе беше утакмицва, овака отиде се од рака.....

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.994
Поени од реакции
45.346
Super izigra vo napad, za negovi standardi, ali vo odbrana e dupe.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ја не знам што ќе беше ова да не можеш да земеш топка под кош у свој рекет не убија со офанзивни скокови

R

Rigel Kent

Гостин
-5 , auuuu kakvo vrakanje:vozbud:
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:02 ---
:pos: Gi smackaaa vo prviot red hahah
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:11 ---
Kobeeeeeeeeeeeeee uhhh kolku vredi ovoj igrac.:vozbud:

Prodolzenie, dopolnitelno zadovolstvo :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.994
Поени од реакции
45.346
Претера Браун со Хил, одбрана не игра човеков, освен ако не е некоја повреда во прашање со Бајнам ондак грешка се прави што во продолжениево не се игра, без разлика што денес е лош. Ги владеат у рекет, недозволиво е ова.
--- надополнето: 23 април 2012 во 00:44 ---
Ибенкс е човекот, и Хил, мило ми е што за овој вториов добивам демант зашто бев убеден дека многу ќе ги кошта одлукава на Браун он да игра пред Бајнам и во продолженијава.
Ибенкс заслужува поголема минутажа и треба да се работи на него периодов зашто може да биде едно од оние откритија на сезоната за Лејкерс.

Победава е со една голема црна дамка ипак, прашање е и дали ќе стигнеа до истата доколку не беше оној малоумен потег на Артест и повредата на Харден кој е злато вреден играч за Оклахома, а и денес беше влезе у ритам.
Артест за ова ќе биде суспендиран може и бајаги, причина плус зашто треба да се работи на Ибенкс, на негова самодоверба и психа пред Се.

п.с. Коби ко Коби, не гледам потреба да го спомнувам.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Коби........зборовите се искажани веќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom