Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ибенкс е човекот уанс аген, уште по натпреварот со Оклахома кажав збор-два за него и очекував он да е откритието за Лејкерс во плејофот и дополнителниот ветер у грб, имам високи очекувања од него.
Инаку срамота ќе е повеќе од 1 натпревар да изгубат од Денвер.

Ајде, се чека на уште една банана од Бајнам и вечерта да биде комплетна.
--- надополнето: 29 април 2012 во 23:50 ---
10 поени, 13 скока, 10 банани ( срушен е плејоф рекордот за елеј поставен од Џабар ), сеа за сеа. Тоа е тој језив трипл дабл.
фалачаопријатно.

ЛЕ-ЛЕ!!!

Не очекував ваков лесен меч, позитивно сум изненаден...само не би предвидувал дека лесно ќе пројдат у серијава, ако ја задржат лошата игра у гости, ќе се намачат троа појќе со крофниве.

Може победата против Оклахома да испадне клучна за позитивната енергија во екипата. :)

Бајнам :cuc: ...секоја утакмица се повеќе прави да жалам што имав желба да го трејднат со Хауард, каков зајеб ќе беше тоа.. :)

Дури сега стасав да ѕирнам хајлајтс од мечов.....Бајнам човече, како Хауард какви глупости, ненормален е овој.

Ама убаво ќе биде да им се даде метлата на Денвер.....

Ама убаво ќе биде да им се даде метлата на Денвер.....

нема шанси, ќе ги бркам на пораз наредниве, гарант губиме барем една... :)

УПМ темата за Плеј Офф не ми се отвара од овој Саноидов.. Можно е бе да е до толку.....

Хаха, дека не ја следам таа тема не сум знаел што дискусија се тера таму, ама очигледно не сум пропуштил ништо интересно. :)

А не знам зашто има посебна тема за плеј-оф коа истите мислења ќе се пишуваат и ваму и таму, вака треба да се “бркаме“ по темите :)

Фан-клуб Бостон.......превртување со постовиве :)

^ just for laughs

него да бегам јас од темава да не ме обвинат за навивање за Лејкерс, чус

Стив Блејк папаууууууууу хахахаахха :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom