Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Клипот ме насмеа.. Инаку честито финале.

Да навратам вие вчера Коби да го видите што потег им направи.

http://www.nba.com/video/games/nugg...16_recap_gm.nba/index.html?ls=st1hp0040800316

Еве го линкот за хајлајтс од мечот ако не го отвори директно одете преку нба.ком и таму ќе го најдете и премотајте го клипот на 2:06 и видете ја одмаздата.

Честито нека ни е влез во финале, па оваа година пехарот во ЛА да дојде :)

Гледав вчера едно полувреме, секоја чест за Гасол и Брајант, едноставно нема одбрана за нив двајца, Лејкерси почнуваат да ме потсеќаат на старите добри времиња. Браво Фил, Гасол, Брајант... :)

ajde FINALE ke zgazime i tamu inaku vcera Koby pravese lom vo negov stil bravo majstore ocekuvam titulata ovaa sezona da ja osvoime ubedlivo sezonava odlicno ja izigraa :vozbud:

Еве едно клипче како го изборивме патот до годинешното Финале. Квалитетно.

Ич не ги сакав овие Орландо. Кој ке го трпи она говедоно Хауард? Синоќа им заковал 40 комада. Со клизачи ке треба да му се влага.
Ке биде ептен жустро, почнуваме во четврток. Во случај да има мајсторка се игра во Лос Анџелес.

aj cestito...i finale tepame sigurno!!

Ај честито финале на ЛА Лејкерс, ама и самите знаете дека нема да биде ни малку лесно, самиот факт дека оваа година Орландо два пати го победил ЛА Лејкерс од исто толку натпревари, дека без многу проблем го победија Кливленд (најдобриот тим оваа сезона според скорот) говори дека Орландо не е среќно во финале и дека има стварно квалитетен и моќен тим оваа сезона... ќе биде супер финале

Друга е приказната кога се игра сезонска утакмица.^^

Ич не ги сакав овие Орландо. Кој ке го трпи она говедоно Хауард? Синоќа им заковал 40 комада. Со клизачи ке треба да му се влага.
Ке биде ептен жустро, почнуваме во четврток. Во случај да има мајсторка се игра во Лос Анџелес.

Не мора клизачи бе...:)
Еден начин е да не се удвојува него да се пушти да си ја даде својата норма а притоа да не може да ги разигра другите над кои ќе се игра посилна одбрана...
Друг начин на одбрана е кога е во рекет да не му се даде да се крене од земја него топката или рацете доле да му се маваат, па да нема лесни поени , а од слободни и не е баш најсјаен ( иако за центар е доста солиден )...

Тешко ќе биде. Ги паметам двата натпревари како вчера да се играа. На двата Џамир Нелсон не решаваше во последната минута со тројка. И на двата натпревари не полнеа со 14-15 тројки по натпревар. Ако Џексон не ги направи потребните модификации во одбраната, ќе се дешава исто. За Хауард треба Бајнам да биде доста добар, па подоцна во натпреварот Гасол. Колку ќе успеат да го задржат, ќе видиме.Исто Одом треба да го запре Рашад. Како што Фишер/Фармар/Браун треба да ги лимитираат Алтосн/Редик/Пиетрус.

Е Орладно нема кој да го брани Коби, флексибилноста на Одом, скок-шутот на Гасол, пост играта на Бајнам/Гасол/Одом.

Интересно на хартија, ќе видиме Четврток на терен.

Ќе биде интересно дефинитивно...

многу интересно ќе биде финалево :vozbud::vozbud: Напред Лејкерс,Орландо се плаши :baeh:

Ќе биде тесно финалето,но сепак верувам во Коби,Гасол и другите дека можеме да сме шампиони..:baeh:ЛАЛ:olee:

hmm..spored mene vo odbranata protiv Howard dobar ke bide bynum a da pomaga i gasol i kobe ili ariza da go cuvaat rashad dobro i toa e toa :) pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom