Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Победаа, финалисти:vozbud:

:olee:

LAKERS ARE IN THE FINALS! уште еден тим не дели од титула!

Мислам дека сеедно орландо или квлиленд..исто им се пишува во финалето!
Оваа сезона некако е предодредена од самиот старт -шампиони да бидат лејкески!

Синоќа супер игра...непаметам да водеа Нагетси...многу доминантно од Пол Гасол во целата утакмица, кејф ми беше да гледам како нашите права офанзивни скокови и ги индиспонираат Нагетски :)
Само една забелешка имам , тој нивниот смит многу лесно влегуваше и поентираше, нашите премногу се насочуваа на звездите , а го имаа запоставено тој смит и не правеа фаули врз него ...а тој се шараше низ одбраната без проблем!
Но Фил "The Boss" Џексон ќе го среди и тој елемент..и веерувам дека во финалето ...ќе им одржиме лекција по модерна кошарка независно кој ќе ни биде противник на паркетот!

:vozbud::vozbud::vozbud:
Браво мајстори. Не ја гледав утакмицава, сега ја чекам снимката на Алфа. Како и да е уште Орландо (најверојатно) да го тепаме и шампиони сме.

Честито финале момци и нека ни е со среќа во него без разлика дали ќе играме со Орландо или со Кливленд.

Ајде луѓе нека ни е честито финалето па сега да чекаме и да видиме кој ќе ни се спротистави. Јас лично ги сакам Кливленд за да нема после коментирања дека Орландо биле послаби или нешто такво. Нека падне Кливленд па што сака нека е имаме само две опции или победа или пораз.

Уште 4. Само уште 4.

Еве што ме насмеа сабајлечки ( уствари 2 сатот ама нема везе)

George Karl:

"Jesus would have trouble guarding Kobe tonight"

:)

Еве што ме насмеа сабајлечки ( уствари 2 сатот ама нема везе)

George Karl:

"Jesus would have trouble guarding Kobe tonight"

:)
Многу точно и вистинито, Коби беше брилијантен:vozbud:

Сеа што ќе му прават на овие?

6a00d8341c506253ef01156fbc1fe7970c-200wi

Финале,Финале,Финале....Браво лејкерс..Сосема заслужено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom