Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ја читав дискусијата за тоа "каква" тројка дал мајмунот вчера, да не споредуваме со магијата на Коби кога заостануваа 4 разлика и со еден шут за 3 и дополнително слободно фрлање и победа покасно!

УЖИВАЈТЕ!

Вака веќе полесно се дише. Победа на гостински паркет од 97-103. Што се однесува до натпреварот, мислам дека победивме на "мускули" затоа што ни еден од тимовите немаше повеќе од 8 поени предност. Победата е пред се благодарение на магијата на Коби кој моментално е најдобар кошаркар во светот, едноставно му нема рамен. Кога ќе помислам после некоја негова магична партија дека човекот не може подобро од тоа, веќе во наредната успева да ме остави подзинат и вчудоневиден. Немам зборови... капата доле за Коби.

Сме победиле а не ни знаев дека играме:vozbud::vozbud::vozbud:Браво Лејкерс...Ајде финале со Орландо..

Сме победиле а не ни знаев дека играме:vozbud::vozbud::vozbud:Браво Лејкерс...Ајде финале со Орландо..
Абе какви Орландо, Кливленд ги сакам со Леброн да им покажеме кој е кој у кошарката моментално.
Вечер ако победиме ќе биде се готово ќе немаат веќе што да бараат Денвер во оваа серија.

Vo kolku igrame, ke ja davat li negde ?

That's why OBN is here:smir:

едит: Немало ни кај нив најавено во програмата :(

Пораз од Денвер .. И тоа голем..Ќе им вратиме во Стејпл...

За жал поразени сме. Ама ајде во среда да им вартиме кај нас дома, па во петок да си ја завршиме работава на гостински терен.

Повторно болен пораз. Јебига тоа е, мора да се помачиме за влез во финалето.

Ми се чини дека ако одиме во финалето за противник ќе го имамае Орландо.

Ми се чини дека ако одиме во финалето за противник ќе го имамае Орландо.

Уште не е готово, но јас лично ако се пласира Лејкерс во финале, сакам да го имаме Кливленд за противник. Орландо ни се голем miss-match.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom