Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Умрев за спиење, али ги глеав. Прва четвртина не растурија, ама се созедоа после тоа. Коби како и секогаш, ѕвер, Фишер исто, погоди кога беше најпотребно, и секако Ариза, не изигра баш добра одбрана на Ентони, ама со украдената топка на 10 секунди до крај, се извади :)

Умрев за спиење, али ги глеав. Прва четвртина не растурија, ама се созедоа после тоа. Коби како и секогаш, ѕвер, Фишер исто, погоди кога беше најпотребно, и секако Ариза, не изигра баш добра одбрана на Ентони, ама со украдената топка на 10 секунди до крај, се извади :)

Не знам дали можеш да изиграш некоја одбрана на Антони, мене Мело ми е ист како Коби. Единствено што можеш е да не го оставиш сам, да има чист шут, зошто повеќето од неговите поени се шутеви далеку од рекетот. Барем овај натпревар така беа.

Добар е овој тим на Денвер. Интересно ќе е.

Одлична победа на крајот на натпреварот...Честитки за победата...

браво Ариза!!секоја чест!Фишер е тука кога е најпотребно се на се,заслужена победа на Езерџиите...1 down,3 to go!

Kakов натпревар, останав до касно вчера ама се исплатеше. Фантомска кошарка, неверојатен дуел Коби-Кармело и најважно, победа за Лејкерс:smir:

Мислам дека ќе жалам оти не седев да ја гледам утакмицата. Како и да следната морам да ја изгледа, а сега нека ни е честито победата и одиме на уште една во вториот дуел.

Мислам дека ќе жалам оти не седев да ја гледам утакмицата. Како и да следната морам да ја изгледа, а сега нека ни е честито победата и одиме на уште една во вториот дуел.

Следната ќе биде уште по интересна..:helou::helou:

052009-kenyon.jpg

On your knees! :)

Вечерва ке биде интересно. Повторно играме дома и не е лошо да тргнеме со две победи во старт, токму заради распоредот односно домашниот терен во првите 2 натпревара. Како и да е ке биде тешко, али мора да се победи по секоја цена.
Во меѓувреме на другата страна Орландо поведе со 1-0.

Вечерва ке биде интересно. Повторно играме дома и не е лошо да тргнеме со две победи во старт, токму заради распоредот односно домашниот терен во првите 2 натпревара. Како и да е ке биде тешко, али мора да се победи по секоја цена.
Во меѓувреме на другата страна Орландо поведе со 1-0.

Мораме во финалето да го искористиме домашниот терен...
Инаку ме изненади Орландо..

Ако вечер победиме, ќе е 2-0, па така Денвер од наредните 5 утакмици треба да победи 4. Cо други зборови-немој не ме радуј.:)

Ајде вечер 2-0 за мирна глава до крај на серијата. Инаку за мене беше неочекувано тоа што првиот меч беше толку неизвесен. Не очекував, ама се е добро кога добро ќе се заврши.

Почнува преносот, ќе гледам, не може да пропуштам :vozbud:

едит:Полувреме 55-54 за Лејкерс. Многу сличен натпревар во првото полувреме како и претходниот само што овој пат ЛА имаа предност од 13 поени и ја прокоцкаа за 2 минути. Се надевам ќе се соберат во вториот дел и најважно, да победат!

Ова како може да ги кошта. Прескапо. Да се надеваме дека.

Ова како може да ги кошта. Прескапо. Да се надеваме дека.
И јас од тоа се плашам:toe:

Не уништија судиите во вториот дел, немам коментар, КАТАСТРОФА!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom