Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Сигурно дека со тупаници ќе поминат, тие во Англија им дојдоа и со каиши ги мавале по улици :pos: ебате англичаните само за локање пиво ги бива, не се тоа што беа веќе. Од друга страна жабариве едвај чекаат посебно овие од Рим што се. Заеби ги, нека го добијат тој дуел, другиот ќе го изгубат.
Затоа шо у Англија има драконски казни за хулиганите, ги ставија у ред на време...додека овие италјанциве повеќе се криминалци кои полицијата не им може ништо али ипак мислам дека у боксирање овие од Англија се по издржливи.

Затоа шо у Англија има драконски казни за хулиганите, ги ставија у ред на време...додека овие италјанциве повеќе се криминалци кои полицијата не им може ништо али ипак мислам дека у боксирање овие од Англија се по издржливи.
Знам дека заради казните англичаниве не се тоа што беа, затоа реков дека не може да се очекува дека нема да има јаки тепачки. Луди се римјаните, плус што викаш повеќето се членови на тоа мафијашките фамилии и кур ги боли.

Сигурно дека со тупаници ќе поминат, тие во Англија им дојдоа и со каиши ги мавале по улици :pos: ебате англичаните само за локање пиво ги бива, не се тоа што беа веќе. Од друга страна жабариве едвај чекаат посебно овие од Рим што се. Заеби ги, нека го добијат тој дуел, другиот ќе го изгубат.
Малку е смешно ама Англичаните не смеат ни да вратат на ќотек, на никој од денешниве навивачи не му се ризикува да го загуби пасошот на одредено време или па да добие забрана за мечеви. Многу им се страшни законите, ни кажуваа тие што беа дојдени во Скопје за суперкупот, во Англија на стадион ако си станат а да не е да речеме шанса за гол или да прославиш гол, ти доаѓа стјуард и ти вика да седнеш, ако ти се случи уште еднаш - леташ од стадион и си чекаш казна од клубот. За ќотек па муабет да не правиме, најстрого е забрането.

:pos:
DbygB_SW4AYiuP4.jpg:large

da se tep wba bese plan A plan B da se tepa stouk i to ne projde ojme na plan C da pobedime na stenford ,a kako bek up opcija ili plan D nie da vlezime vo lud finis i vo posledno kolo da se brkame so brajton kolku skapo kostaat ti dva bezveze primeni gola so roma i so wba

Шо ти е бе малце неизвесност да внесат треба или не?
Седи си раат битно е ЛШ да дигнеме годинава онака у дрматично финале Салах у 87 за 2-1 да ја жбрца.

Шо ти е бе малце неизвесност да внесат треба или не?
Седи си раат битно е ЛШ да дигнеме годинава онака у дрматично финале Салах у 87 за 2-1 да ја жбрца.
do devedeset i treta mozi da stani 2-3 naludnicav klub sme godinava fali stabilnost na ovoj tim imame crni dupki vo tekot na mecot ,osobeno se macime protiv bunkerasi a golem problem ni pretstavuva cuvanjeto na rezultat na svoja polovina

Liverpul produžio je ugovor s Brazilcem Robertom Firminom, saopštio je klub sa "Enfilda"
U klupskom saopštenju navodi se da je 26-godišnji napadač Firmino potpisao novi petogodišnji ugovor.
Firmino je izjavio da je ovo bila lagana odluka i da voli igrati za Liverpul.

"Moji saigrači su fantastični i zahvalan sam što imam priliku igrati s njima u ovom klubu. Ovde sam vrlo, vrlo srećan", istakao je Firmino, koji će biti jedan od aduta menadžera Jirgena Klopa u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Rome.

Liverpool assistant manager Zeljko Buvac quits club after bust-up with Jurgen Klopp

Read more: http://metro.co.uk/2018/04/29/liver...s-club-bust-jurgen-klopp-7508479/?ito=cbshare

Дали има некој информација околу ова? Чисто невероватно после 17 години...

Од клубот известија дека ќе биде отсутен до крај на сезона поради лични причини но не станува збор за бркање/отставка.

Liverpool assistant manager Zeljko Buvac quits club after bust-up with Jurgen Klopp

Read more: http://metro.co.uk/2018/04/29/liver...s-club-bust-jurgen-klopp-7508479/?ito=cbshare

Дали има некој информација околу ова? Чисто невероватно после 17 години...

James Pearce Twitter

#LFC insist Zeljko Buvac has not quit as Klopp's No 2. But he will be absent for the rest of the season due to personal reasons. #LFC #Buvac

Dosta cudno ova okolu Buvac sepak ima po mediumive deka imalo ogromna kavga so Klopp i deka veke nekoje vreme ne e vo najtesen krug so timot. Mora da ima dobri pricini ako neposredno pred revansot so Roma se odluci da pauzira do leto.

Paul Joyce
"Liverpool are confident more of their star names will follow Roberto Firmino’s lead in committing his future to the club as Jürgen Klopp looks to keep the nucleus of his squad intact. Deals are in the pipeline for Mohamed Salah and Sadio Mané, as well as the likes of Ragnar Klavan and Alberto Moreno"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom