Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Да да, дефинитивно ќе оди, прашање е само дали ќе се носи нов голман а Кариус на број 2 или ќе му се даде него шанса а Дени ѕверот ќе биде втор.
Иначе, господин е Мињо, секогаш секаде дава поддршка и покрај тоа што го зациментира Клоп на клупа.

Да да, дефинитивно ќе оди, прашање е само дали ќе се носи нов голман а Кариус на број 2 или ќе му се даде него шанса а Дени ѕверот ќе биде втор.
Иначе, господин е Мињо, секогаш секаде дава поддршка и покрај тоа што го зациментира Клоп на клупа.

:D

Рудар е овој.

Дали некој има информации колку бонус по гол зема Салах во различните натпреварувања?

Браво, колку и да ве неќам, мора да се признае дека фер и со добра игра стигнавте до финале. Честитки :D

Честитки за победата! Сосема заслужена. Рома со двата гола има некој грам шанси, ама против ваков Ливерпул тешко ќе е, бидејќи не знаат да играат на резултат вашите, туку играат на гол повеќе.
Ако одите во финале, би сакал вие да освоите.

Абе ајде, болеста мораше на крај на сезона да се врати... И пак Ловреееен ах... Дај веќе еднаш без инфаркт завршници

Ic ne sum sreken ne me boli uvoto za vozvratniot so roma boli sto go izgubivme oks i primivme 2 glupi golovi za vo rim da mora da igrame so 1 tim , posle x so wba morame da go ispagjame stouk od ligata , najtesko e da se boris so davenik , oks ke e aut sigurno do kraj pretenki stanavme site vezni otidoa u pm ostanaa hendo milner i gini i so niv ke mora do kraj da terame i pricina za neosvajanje na ls i neizborvnje top 4 lezi vo pretenkava klupa {lalana ,can ,oks } kompletna 3 za pv tim nz mn sitno broime vo sredinata

Колку ме пецкаат оние два гола со ги примивме... место лагано без грижа да ги одработиме тие 90 минути од возвратниот дуел, бедно.
Сварно не нормално.
Знам дека 3 гола разлика не се шала но сепак треба да се стегаме, а со нашиве свашта може да се деси.
Се надевам на гол до 40та на Ливерпул и после да биде полабаво.

Не верувам дека ќе примат 3 гола во возвратниот дуел а да не дадат ниту еден. Ќе излезе Рома уште поофанзивно, со пивосоко поставена одбранбена линија што ќе значи повеќе простор за Момо и Мане.

Одлична утакмица, одличен резултат.

Не ме интересира ништо, одлично одработено. Екипи во 1/2 финале во ЛШ да патуваат со гол предност од првиот меч се презадоволни, а не овие со 3. Ако успеат да прокоцкаат три позитива, не ни заслужуваат да играат финале.

За мене најголема загуба е Окс.

oks ni bese edini koj se pobivase vo sredinata i eventualno vo finale so dobra partija go gledav kako radilica za vo finale bez nego , can i lalana mi se cini sme van konkurencija za trofej duri sega se plasam i za top 4

Многу ми е жал за Окс. Доби стандардно место, многу битен штраф е во целиот концепт и беше во ОДЛИЧНА форма, импресиониран бев од момакот. Уште кога старташе и му заглави коленото знаев дека ќе биде големо срање...

Абе ајде еднаш после 13 години да не посере асално.
2007- ЛШ финале.
2009-та изгубиве безвеза титула у ПЛ.
2013/14- исто.
2016-Лига европа финале и куп финале.
РЕДНО Е ВЕЌЕ ДА СЕ ОСВОИ НЕШО ПО СЕКОЈА ЦЕНА!

Честитки, сосема заслужено, мали се шансите да се повтори Барселона, ама за реваншот стегнете се за секој случај :P

Честитки, сосема заслужено, мали се шансите да се повтори Барселона, ама за реваншот стегнете се за секој случај :P

Кој ви се тие двајцата кретени (од управа ако не се лажам), кој се сликале со грбот од Ливерпул со покажан среден прст?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom