Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Confirmed #LFC team to face @CPFC: Mignolet, Flanagan, Lovren, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino, Origi.

Конечно старт на Ориџиџи. Ајде дете!

Милнер не сакаше да биде бек и си доби црвен одма човекот, поштено. :D Е ова е тоа што ни фали, да победуваме и кога не играме добар натпревар. Додуша сега со голема доза на среќа беше, ама 3 бода си се три бода, ќути си, дупи си.

konecno pokazavme karakter i zelba za pobeda ,vo odnos na igrata flanagan ni bese crna dupka ,ostanatite vo odbranata osobeno sako cista 10 , veznot red e nositel na igrata a denes smetam deka ni eden igrac ne bese na nivo firminjo se iskupi so golot za slabata igra ostanatite ne milner bez potreba crven ,origi po moe solidno nastapi deteto istrca kolku za dvajca se borese iako ne dade gol ovie dva natprevari gi izigra da recam po moj vkus pravese ona sto treba da pravi eden spic ,i da benteke zalosno so zverov ne ni e vo forma a da bese mozebi sega ke se teavme za titula ali sta je tu e ,,

Фала пуно Ливџа, срциња сте сезонава за у клаџа.

Мал рапорт за Грујиќ - многу подобро му лежи позицијата на поповлечен средњак (ДМ, ЦМ) затоа што игра многу подобро кога има повеќе простор и е многу корисен во транзиција. Првиве 3 меча од оваа полусезона ги изигра како ОМ и одма послаб ефект. Али кај вас у пар со Џан има да газат.

Фала пуно Ливџа, срциња сте сезонава за у клаџа.

Мал рапорт за Грујиќ - многу подобро му лежи позицијата на поповлечен средњак (ДМ, ЦМ) затоа што игра многу подобро кога има повеќе простор и е многу корисен во транзиција. Првиве 3 меча од оваа полусезона ги изигра како ОМ и одма послаб ефект. Али кај вас у пар со Џан има да газат.
Данке.
Иначе, дај боже да го планира Клоп за прв тим а не да го сјебе со некоја позајмица.

12063339_10154130912922573_2574218919091584424_n.jpg

Денешниот гостин во Мелвуд.

Затишје некое гледам..

Што сте уцвикале бе,Клоп е ова без паника :)

Ќе ја даваат вечер на МТВ?

Ако не тепаат вечер со ѓубрињава, и Клоп и сите у три лепе комотно може да одат.

Кога ќе ми текне дека сакавме Депај да дојде:eek::oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom