Goran Bt
локал патриот
Da umri golmanot do vecer ne mozam poke da gi gledam kakvi picki se vo dusata nitu eden ne go zasluzva dresot na Liverpul 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу немој така, sine nevernice, рожерлаверуKlopp (од мене) добива шанса до 13-то коло во новата сезона.
Nothing more.
Некa нaвaлaт кинезиве нaвaкa, слoбoднo.
Фирминo сaмo ми е утехa. Oвa е игрaч штo мoже дa реши нaтпревaр сo еден пoтег.
Oчигледнo, дa не редиме веќе пoзнaти фaкти. Не знaм штo дa кaжaм, фикуси бoље дa нaредиме местo oдбрaнa и Мињoле. Уште пa и Mr. Naughty ќе бил. Леелеее ејјј пиздaмВо последно време поголем проблем е одбраната него нападот. Еве се враќаат Кутињо, Стариџ, Ориги, ќе има повеќе опции Клоп а и верувам дека ќе следуваат повеќе голови. Ама одбраната ни е мизерна. Средината исто. Ален веќе 2 месеци ни е најдобар среден играч а дури денес доби шанса да стартува. Кај Хендо очигледно повредата си го стори своето и ќе му треба време за да влезе во форма. Еден тон лоши пасеви а и тие кои му беа прецизни беа backward пасови.[DOUBLEPOST=1454782320][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 138472
![]()
Oчигледнo, дa не редиме веќе пoзнaти фaкти. Не знaм штo дa кaжaм, фикуси бoље дa нaредиме местo oдбрaнa и Мињoле. Уште пa и Mr. Naughty ќе бил. Леелеее ејјј пиздaм
Klopp (од мене) добива шанса до 13-то коло во новата сезона.
Nothing more.
.. па доволно е кажано со тоа што Ален ни е најдобар среден играч. ами Чан? Што беше со коментаторон прееска го дупна од фалење. Кој кур е Чан? На 2 точни паса греши после 10. Знае да се залета си мислиш ќе ги избутка сите гол ќе даде , и после тоа пас без врска , прв додир со топка никаков. Да , ќе се вратат Кутињо , Стариџ да се надеваме дека ќе поигра поише од 1 утакмица , заедно со Фирмињо треба да даваме голови , но назад? Никогаш мислам дека нема да дадеме повеќе голови одколку што мртвион на гол може да прими. Сако кој кур и него му е веќе. Беше одличен , ама беше...
Тоа што добри Роџерс толку не можи и не смее да биди земено како стандард за останатите. Ете Роџерс добие 3 и нешто, ајде сега сите по толку ќе добиваат. Рој доби пола сезона, Кени сезона ипол. Поточно таа пола му беше само како в.д и после доби цела. Заради сплет на околности Роџерс доби толку. Ајде првата му се прогледа низ прсти пошто Кени списка еден куп пари и не купи скоро ништо квалитетно па овој се крпеше некако. Втората сезона постигна некаков успех за после третата да ја помини благодарение на кредитот од претходната. Требаше да лета уште на крајот на третата ама ајде. Нека му даат пари на Клоп летово, па ако до крај на наредна нема резултати и подобрување = метла. Преку такво ми е од чекање и градење тим. 20 години уназад градиме и никако да изградиме. Или имаш резултати или немаш резултати. Се друго е ветар во маглаНе излагам вечерва па имам време да филозофирам (а најмногу мразам да филозофирам кога губиме).
Горан, до наредна сезона 13то коло, Клоп ќе нема направено ни една година полна во Ливерпул, а ти ќе бараш да го бркаат? Ние не сме Реал Мадрид па да бркаме менаџери после секој кикс. Знам и мене фитилот ми е при крај ама боже мој, ако некој може да не извади од калта тоа е Клоп. 4 години Роџерс доби кредит а Клоп само една? Јасно е дека игрите и резултатите мора да станат подобри, ова не е прифатливо за клуб како Ливерпул макар и играчите не се по терк на Јирген.
Да не испадни дека ја користам фразата "следната е наша" ама правата слика (донекаде) каков Ливерпул ќе гледаме под Клоп ќе биде од в година.