Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Негo мoже желбa му е Ливерпул и сaкa дa игрa зa Брaзил, aмa Ливерпул не ги дaде пaрите пoтребни зa дa гo купи. Oн е крив зa тoa? Нa стрaнa тoa штo кинезиве сигурнo ќе му дaвaaт бaр дуплo пoгoлемa плaтa.[DOUBLEPOST=1454627741][/DOUBLEPOST]Абе јас не дека го кривам, ама барем не мораше да дава изјава пред недела дена дека желба му е да игра во Премиер Лига.
Штo не гo земaвте сегa, нели гo сaкaКинези и фудбал ајде тамо. Ќе си го земеме на лето ако нормално уште Клоп го сака у тим.
[/DOUBLEPOST]
Штo не гo земaвте сегa, нели гo сaкa![]()
Реалност: Клоп вика дека му дале пари да го купи ама он не сакал.
Како Бодо го толкува тоа: Не сме го купиле зошто многу пари барале.
Бреј![]()
Мене ми е тоа јасно и го почитувам потегот. Ти си тој што се леташе, зошто мислеше дека Клоп уште у јануари ќе праи ремонт, ќе брка игачи и ќе носи нови засилувањаЕпа Клоп не е тутулебале како некој па да направи паник бај . Аутстендинг потег .
Пуштам friendly fire, извини Бодо.Епа Клоп не е тутулебале како некој па да направи паник бај . Аутстендинг потег .
Пуштам friendly fire, извини Бодо.
![]()
![]()
Мене ме јаде јанѕа што мене не ми текнаСеа ме јаде јанѕа шо го напраив ова![]()
100% се враќаат овие у Европа за 6 месеци, ќе видат со што си имаат работа и ќе соберат парталите. Ја се кладам дека Гуарин, Рамиреш и Џексон милијарда посто се враќаат у Европа, овој Теишеира не ни знам кој е.Мех, шансиве да го купите од Кинезиве...