Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кинези и фудбал ајде тамо. Ќе си го земеме на лето ако нормално уште Клоп го сака у тим.

Абе јас не дека го кривам, ама барем не мораше да дава изјава пред недела дена дека желба му е да игра во Премиер Лига.
Негo мoже желбa му е Ливерпул и сaкa дa игрa зa Брaзил, aмa Ливерпул не ги дaде пaрите пoтребни зa дa гo купи. Oн е крив зa тoa? Нa стрaнa тoa штo кинезиве сигурнo ќе му дaвaaт бaр дуплo пoгoлемa плaтa.[DOUBLEPOST=1454627741][/DOUBLEPOST]
Кинези и фудбал ајде тамо. Ќе си го земеме на лето ако нормално уште Клоп го сака у тим.
Штo не гo земaвте сегa, нели гo сaкa :D

Реалност: Клоп вика дека му дале пари да го купи ама он не сакал.
Како Бодо го толкува тоа: Не сме го купиле зошто многу пари барале.

Бреј :D

Реалност: Клоп вика дека му дале пари да го купи ама он не сакал.
Како Бодо го толкува тоа: Не сме го купиле зошто многу пари барале.

Бреј :D

Епа Клоп не е тутулебале како некој па да направи паник бај . Аутстендинг потег .

Епа Клоп не е тутулебале како некој па да направи паник бај . Аутстендинг потег .
Мене ми е тоа јасно и го почитувам потегот. Ти си тој што се леташе, зошто мислеше дека Клоп уште у јануари ќе праи ремонт, ќе брка игачи и ќе носи нови засилувања :D

Иначе, се слагам дека требаат нови играчи, пред се ДВАЈЦА штопери, со кои би останале Сако и Ловрен ко 3 и 4 опција и голман за падавичаров да се изгуби у Ридинг.

Пуштам friendly fire, извини Бодо.

Kenny-Dalglish-and-Andy-C-007.jpg

:D

ХХАхахахахахахахаха

ајде
ајде
ајде
ајдееееееееееееееееееееееееее

АЈДЕ БЕГАЈ ОД ТУКА! хахаха

Подобар бил и од Бентеке, у реду е :D[DOUBLEPOST=1454629845][/DOUBLEPOST]Кени го нарече тутулебале

БА БАААААААААААААААУУУУУУ хахаххахах[DOUBLEPOST=1454630065][/DOUBLEPOST]Се гризе дома :D

Само тутулебалиња праеле преплатени паник бај.

Кени, Керол = најскап трансфер во историја на клубот.

сезона ипол 11 гола
Бентеке, пола сезона 7 голови.

Логиката вели дека Бентеке е послаб од Керол.

#grmehehehehehe

Признај бе дека си го заби ко Рисе против Челзи, признај :)

Сеа ме јаде јанѕа шо го напраив ова :confused:
Мене ме јаде јанѕа што мене не ми текна :D

Па види како пробува да се извади зошто според муабетов и Кени е тутулебале хахахахахаха

Споредува паник бај флоп со играч кој е купен на средина од летен период и е далеку од преплатен паник бај, туку само преплатен дудук (сега за сега). Разлика небо и земја, само кој да ја увиди :)

Мех, шансиве да го купите од Кинезиве...
100% се враќаат овие у Европа за 6 месеци, ќе видат со што си имаат работа и ќе соберат парталите. Ја се кладам дека Гуарин, Рамиреш и Џексон милијарда посто се враќаат у Европа, овој Теишеира не ни знам кој е.
Не им е ова Америка па да лапаат пари и да уживаат, бедотија е Кина.
Види го Гуарин на тренинг кај тие
12565388_1142160179129629_629660141149477633_n.jpg

До вчера играл фудбал со Фалкао, Џејмс и какви не играчишта а сеа треба да игра со ова тенџерево лево и плус глеј кај тренираат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom