Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
veke e izvesno deka sme nadvor od top 4 ovaa sezona ,a i nikako ne ni zasluzuvame da sme tamu ,sepak mora da se najde nacin da ja spasime sezonava ,i toa ne e tolku bitno kolku sto je vazno da najdeme nacin da se pronajdeme sebesi ovoj liverpul iskreno e izguben vo vremeto i prostorot ,veke pocnav da se somnevam vo klop nekolku pati istaknav so ovoj roster mozebi i toa e maksimumot ,no nekako zasega rodzers poveke mi lezese kako trener na liverpool mislam deka rodzersoviot tim bese podobro skockan od ovoj na klop pred se znaci, mozebi nie nemame tolku losi fudbaleri no stilot na klop ocigledno ne im lezi na igracive kolku ni e padnat kutinjo hendo can alen milner ili potocno cela sredina ne e toa poradi losi igraci toa e poradi prekumerno forsiranje na presingot tesko dodavame posle icrpuvackite sprintevi vo prazno igracite ja trosat energijata bez topka, nie nemavme roster za taa igra zrtvi se site povredeni igraci ,kako posledica na visokiot prsing strada odbranata koga pritiskame vo nivno pole pravime ogromna dupka pomegju sredinata i odbranata taka sekoja dolga topka e kobna za nas ,od druga strana ovaa sezona e gea primer mu donese na junajted edno dobri 15 +boda nasiov minjole ni odzede isto tolku ,klop ne treba da skoka ko petel treba da se podberi samiot sebe ni trebase igrac ni trebase golman, ebeni kinezi pravad dill so sahtjor nie ne mozeme skapo ke bilo toa e stanavme bos ekipa nikoj ne ne saka veke

Можеби играчите не се за прво место или топ3 ама да ми кажеш дека се толку слаби за да не може да избори топ4 или 5-6 место, не можам да прифатам. Му треба време, времето ќе го добие, нормално, пред се' поради реномето што го има и историјата со Дортмунд ама сега за сега се покажува дека е изгубен во простор, ко Љуљаш Буљаш пример што беше во Челзи.

Можеби играчите не се за прво место или топ3 ама да ми кажеш дека се толку слаби за да не може да избори топ4 или 5-6 место, не можам да прифатам. Му треба време, времето ќе го добие, нормално, пред се' поради реномето што го има и историјата со Дортмунд ама сега за сега се покажува дека е изгубен во простор, ко Љуљаш Буљаш пример што беше во Челзи.
ne vikam deka se slabi site znaeme kakvi kvaliteti ima i kutinjo i hendo jas sum ubeden deka mozat i mn poveke da pokazat ako namalime so presingot ,poglednete go lejcester znaci voopsto ne forsiraat bez topka nema pasiven presing (znaci ima pasiven i aktiven presing kolku sto gledam klop dosta go preferira pasivniot presing odnosno koga e topkata kaj protivnikot sekogas 2 igraci na liverpul odat na protivnickiot igrc vo koj e topkata bez da pravat bilo kakov start ,dodeka aktiveniot presig e direkno startuvanje na topka ili vo noze fudbalski receno )ova klopova zamisla voopsto ne funkcionira zatoa sto bara mn fizicka spremnost na napagjacite i igracite za vrska odnosno onie koi treba da ja kreiraat igrata se mn optereteni zatoa rezultatot e ovoj goj go gledame ,lani ne bevme sjajni no blesnavme vo eden period od sezonata imase golem napredok imase igra prekrasni dodavanja mn kombinatorika i tecna igra na krajot seto to zavrsi so debakal no sto e tuka e napravime mn losi transveri ne tolku letovo kolku prethodnoto ,ednostavno ligi mi tecat na sekoj gol na suarez vo barselona ne sme svesni sto prodadovme iskreno ubeden sum deka prodadovme 2 ili 3 tituli vo premier liga mozda malku ke preteram ama mozebi i titula vo Liga Sampioni

Ова продадовме, ко Ливерпул јавно да бараше купци за Суарез. Која будала продава таков играч? Тој сам сакаше кај жена му, што требаше да направат Ливерпул, да го врзат за радијатор ли?

Ова продадовме, ко Ливерпул јавно да бараше купци за Суарез. Која будала продава таков играч? Тој сам сакаше кај жена му, што требаше да направат Ливерпул, да го врзат за радијатор ли?
Не мoжеш дa им oбјaсниш нa луѓевo :) немa силa штo ќе гo зaдржи, пaри нaјмaлку вo случaјoв. The heart wants what the heart wants, кaкo oдеше..
Едит: и Стерлинг не беше прoдaден oд чист кеиф туку тoј пoсaкa дa си зaмине. Кoлку пoбрзo се прифaтaт фaктите, тoлку пoдoбрo. Бетер сме oд југoнoстaлгичaрите кoгa стaнувa збoр зa минaтo и игрaчи :)

Последно уредено:
ne se slagam so vas suarez go prodadovme samo zato sto ja napravi gluposta na svetskoto barselona ne bese na iftiza i onaka bese kaznet pola sezona,se uplase upravata od naredni kazni, barsa ke go kupea barem narednata i ke im iskesiravme minimum uste 30 mil e a koj znae mozebi i ke ostanese ,od druga strana kako site spevaat da zadrzat igraci samo nie ne mozeme so mu napre mancester na de gea go zadrza i potpisaja nov dogovor ne znam no definitivno sme katastrofalno losi vo transver politikata isfrlivme eden kup pari mozebi 300 000 000 f za igraci a nemame uspeh nikakov pa cel tim na lester pred pocetokov na sezonava ne vredese kolku benteke i firminjo treba da gledame realno na rabotite kupuvame igraci od po 30 -40 mil prodavame 50-60 a klasite pomegju niv se kako 1 da prodavas a 5 da kupuvas to ni e problemot .

Дечкото имаше договор.Ливерпул ако сакаше немораше да го продаде. Ама сакаше ,ради кеш, 80тина милиони не се добиваат секој ден.Исто и за Стерлинг ,50м лапнаа им е гајле.

Утре и Кутињо да побара трансфер ќе тријат раце .Едноставно не се бориме за играчиве,чим имаат мало незадоволство или сакаат да си одат ние одма прифаќаме. Истото беше и за Торес.

Фросе кажи колку пати Руни сакаше да си оди,ама остана пошто клубот не се откажа лесно од него. Ние да бевме 5 пати ќе го продадевме до сега.

Дечкото имаше договор.Ливерпул ако сакаше немораше да го продаде. Ама сакаше ,ради кеш, 80тина милиони не се добиваат секој ден.Исто и за Стерлинг ,50м лапнаа им е гајле.

Утре и Кутињо да побара трансфер ќе тријат раце .Едноставно не се бориме за играчиве,чим имаат мало незадоволство или сакаат да си одат ние одма прифаќаме. Истото беше и за Торес.

Фросе кажи колку пати Руни сакаше да си оди,ама остана пошто клубот не се откажа лесно од него. Ние да бевме 5 пати ќе го продадевме до сега.
Руни е Англичанец и уценуваше за поголема плата :) жена му има бизниси во Манчестер некои модни линии а и овој по фејсбуци и инстаграми делува како тежок папучар, тешко дека ќе успееше да ја набеди да се преселат :)

Ливерпул не ги губи ѕвездите заради парите кои им се понудени, туку заради мизерниот успех кој го има Ливерпул како клуб во последниве 7-8 сезони. Нормално дека имаат влијание и парите, сигурно нема Суарез да го шитнат за кило семки ама првичната и главна причина е лошиот успех на Ливерпул низ годиниве. Торес исто така јавно кажа дека си оди од Ливерпул заради потрага по успех.

Велиш дека одма прифаќаме понуди. Сети се дека Суарез беше продаден дури после 1 година откако плачеше за трансфер. За Стерлинг лиглето нема ни што да коментирам ни да жалам. 50 милиони се фантастична зделка за еден недокажан играч. Еве и оваа сезона во Сити ја игра просечно. Ќе треба да се окози од тренирање за да ги оправда тие пари вложени во него.

Ливерпул нема уште многу време кога трансферите се во прашање. Кени и Роџерс добија пари а промашија добри 70% од нивните трансфери. Клоп мора да ја оправа работата оти инаку црно ни се пишува во наредниве години.

Другари полека со „лапање„ пари од продадени играчи,еден куп нови играчи гратис да не ни ги дадоа..Какви такви коштаа убава сума.

Абе Клоп дојде чоекот здрав прав у Ливерпул и го разболеа, еве го воспаление на слепо црево, најверојатно под нож ќе иде :)

Абе Клоп дојде чоекот здрав прав у Ливерпул и го разболеа, еве го воспаление на слепо црево, најверојатно под нож ќе иде :)
Протестира и он со навивачите, затоа нема да оди на утакмица :D

да се намочам и на повреди и на се. Таман се опоравија двајца, други двајца се повредија. Со оглед на тоа шо се работи за задна ложа и Ален и Ловрен ќе бидат неизвесни за финалето. А и Шкртел уште 2-3 недели нема да тренира...:facepalm:

добро што е ова бе? најозбилно што е ова? не можам да се изначудам .. најумрениот тим дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom