CELTIK
magionicar
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.909
- Поени од реакции
- 839
veke e izvesno deka sme nadvor od top 4 ovaa sezona ,a i nikako ne ni zasluzuvame da sme tamu ,sepak mora da se najde nacin da ja spasime sezonava ,i toa ne e tolku bitno kolku sto je vazno da najdeme nacin da se pronajdeme sebesi ovoj liverpul iskreno e izguben vo vremeto i prostorot ,veke pocnav da se somnevam vo klop nekolku pati istaknav so ovoj roster mozebi i toa e maksimumot ,no nekako zasega rodzers poveke mi lezese kako trener na liverpool mislam deka rodzersoviot tim bese podobro skockan od ovoj na klop pred se znaci, mozebi nie nemame tolku losi fudbaleri no stilot na klop ocigledno ne im lezi na igracive kolku ni e padnat kutinjo hendo can alen milner ili potocno cela sredina ne e toa poradi losi igraci toa e poradi prekumerno forsiranje na presingot tesko dodavame posle icrpuvackite sprintevi vo prazno igracite ja trosat energijata bez topka, nie nemavme roster za taa igra zrtvi se site povredeni igraci ,kako posledica na visokiot prsing strada odbranata koga pritiskame vo nivno pole pravime ogromna dupka pomegju sredinata i odbranata taka sekoja dolga topka e kobna za nas ,od druga strana ovaa sezona e gea primer mu donese na junajted edno dobri 15 +boda nasiov minjole ni odzede isto tolku ,klop ne treba da skoka ko petel treba da se podberi samiot sebe ni trebase igrac ni trebase golman, ebeni kinezi pravad dill so sahtjor nie ne mozeme skapo ke bilo toa e stanavme bos ekipa nikoj ne ne saka veke