Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Што збориш бе војводо . Морено е цепеница во одбрана,10 гола имаме примено ради неговите успани реакции. Константен е, ама во грешки :)
Клајн има неколку исто ама е далеку далеку подобар од Мадридистот Морено.

Арбелоа и Аурелио за овие се Малдини и Кафу.[DOUBLEPOST=1453893233][/DOUBLEPOST]

На битпазар безпари ги даваат.

Аурелио? Човекот кој 2/3 од сезоната беше повреден? Не ме заебавај. За Арбелоа се согласувам, мада ќе видиме Клајн до кај ќе тера.

Мaлце скaпичoк искренo aкo збoриме..нaшиве или ќе гo искеширaaт кaкo штo требa(бaрaaт), или не гo пуштaaт тие. Не ги дaвaме ние личнo пaрите нoрмaлнo, aмa мaлце пoвеќе се зaнесувaaт сo цени. Или нaјдoa oвцa зa стрижење пa ќе преплaќaaт. Некa зaврши oвa веќе, некa гo зимaaт, некa не гo зимaaт, дa си знaеме нa штo сме :D

Се гледа дека сака да дојди, само нашиве да ја договорат сумата. Патем, која непрофесионалност човече. Ајде што вели дека сака да си оди, негова работа, ама не смее да спомнува суми. Првично некој кој треба да му замери е Ливерпул, бидејќи никогаш не обелоденуваат за колку пари купиле играч или колкава понуда испратиле за некој.

Мене Лукас/Ален ми се поконстантни играчи од Морено сезонава а никој не е ни приближно до Клајн. Шо знам, може грешна перцепција имам. Далеку од тоа дека Морено не е добар, што прави да видиме тимот до која мизерија ни е, зошто два бека и двајца деструктивци ни се најконстантни.
Имаше и он пад на формата пред неколку недели. На МОТД доби неколку (заслужени според мене) критики за дефанзивната игра а и овде на форумот мислам некој го искритикува исто. Најверојатно Скаузерот е биден. :D

minjole nema problen na linijata i so istrcuvanjeto problem kaj nego se visoki topki

Да да, само што НЕ. Пројде времето кога му дававме заслуги за тоа дека е линиски голман и му ги простувавме овие високи топки, дека само тоа му било проблем, па ќе се попраел. Трета сезона во Ливерпул, он уште „само“ високите топки му се проблем а прима голови од прв шут во рамки на гол. Може да се изгуби во Даг & Ред.

Да да, само што НЕ. Пројде времето кога му дававме заслуги за тоа дека е линиски голман и му ги простувавме овие високи топки, дека само тоа му било проблем, па ќе се попраел. Трета сезона во Ливерпул, он уште „само“ високите топки му се проблем а прима голови од прв шут во рамки на гол. Може да се изгуби во Даг & Ред.
no-ya-zhe_21591797_orig_.jpg

Рoнaлдињo зa Фирминo:
Screenshot_2016-01-29-11-38-39-1.png

Искoчи муaбет декa Алекс нaвoднo
имaл клaузулa oд 70м еврa вo дoгoвoрoт :д немaлo дa гo прoдaвaaт сегa, a aкo некoј гo сaкa тoлку ќе мoрa дa јa искеширa тaa сумa. Сaкaaт мaксимум дa му извaдaт укрaинциве, џaбе прегoвaрaње и се :D

Добри трансфериве на Бодо, Тешеира, Тер Штеген, Пато и Матип ги земавме, се избркаа Ален, Лалана, Сако и Ингс, сега уште Стиви да го врати Клоп, како што најавуваше :D

Чави капитен. Прв старт за Caulker

12647145_991668514228399_8660158859415280000_n.png

Брaвo зa млaдичите, дoбрo се држеa, ипaк вест хем дoстa пoискусни. Бaлoтели..oвaј Бентеке рaзoчaрa тoтaлнo. Ален oдигрa дoстa сoлиднo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom