Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Реално тука се негде со Морено. Всушност во последниве 10тина години, Ливерпул никогаш немал толку добитна комбинација на лев и десен беГ.

Мене Лукас/Ален ми се поконстантни играчи од Морено сезонава а никој не е ни приближно до Клајн. Шо знам, може грешна перцепција имам. Далеку од тоа дека Морено не е добар, што прави да видиме тимот до која мизерија ни е, зошто два бека и двајца деструктивци ни се најконстантни.

Ален сезонава, посебно задњиве 2 месеца, за Лукас е Чави+Пирло. Не знам зашто не го играше ни денес прв состав..

Не бидете толку критична спрема Морено. За очекување беше дека во некој дел од сезоната формата ќе му падни. Најконстантен играч ни е сезонава (со исклучок на првите 4-5 утакмици кога играше Гомез). Можда и му треба одмор, преморен е, среда-сабота игра месец и пол веќе.

Изгледа сум го гледал баш во неколкуте утакмици што ги збориш. Често го фаќаа надвор од позиција.

Klopp on Joe Allen’s winning penalty…

We only decided the first five [takers], but we recognised that Joe usually should shoot. We already had five, but there was no real decision – he [Allen] took the ball and not only because of the Arsenal goal. He is a really, really good boy, a good lad, and it’s not the most easy of situations sometimes for players if you are in good shape – which he obviously is – but you don’t play from the beginning or in matches like this. He came in, he is a really good character, and he did well. He decided the game for us.

Мора Флањо да добие шанса, доколку Морено го оладат на клупа малце...Незнам зошто толку имам надеж дека Флањо ќе биде ѕвероња, ептен ми е симпатичен момакот!
КАЈ ДА НАЈДАМ ДРЕС ОД НЕГО?

Мoренo трчa уште кo кoњ, aмa пoвеќе вo нaпaд, мислaм декa уште не е измoрен. Кaкo и дa е мoже дa oдмoри некoјa. Штетa штo немaвме уште некoјa oпцијa. И претхoднo не стигaл дa пoкрие нaзaд, aмa центaрфутевите не ги гaѓa ич :)

Реално тука се негде со Морено. Всушност во последниве 10тина години, Ливерпул никогаш немал толку добитна комбинација на лев и десен беГ.

Што збориш бе војводо . Морено е цепеница во одбрана,10 гола имаме примено ради неговите успани реакции. Константен е, ама во грешки :)
Клајн има неколку исто ама е далеку далеку подобар од Мадридистот Морено.

Арбелоа и Аурелио за овие се Малдини и Кафу.[DOUBLEPOST=1453893233][/DOUBLEPOST]
Мора Флањо да добие шанса, доколку Морено го оладат на клупа малце...Незнам зошто толку имам надеж дека Флањо ќе биде ѕвероња, ептен ми е симпатичен момакот!
КАЈ ДА НАЈДАМ ДРЕС ОД НЕГО?

На битпазар безпари ги даваат.

Последно уредено:
Абе Стaриџ никде гo немa ни дa бекне еј...и тoa веќе некoе време. Нaшиве сите испoстирaa зa вчерa, oпштa рaдoст, дури и пoрaнешни игрaчи. Негo ни нa инстaгрaм, ни твитер гo немa, a редoвен беше..

му дошло преку кур изглеа од муабетите дека е педер и дека е религиски фанатик, па поради тоа немал да игра феќе фудбал, господ му забранил.

му дошло преку кур изглеа од муабетите дека е педер и дека е религиски фанатик, па поради тоа немал да игра феќе фудбал, господ му забранил.
Хaхaххa лееле кaквa извртенa имaгинaцијa требa дa имa чoвек зa нештo тaквo, кaј им текнувaaт :pos:
Тaзе нели е oвa, oвoј зaдњи пoст пред 3 денa и тoa џo гoмез гo стaил :д претхoднo пред 3 недели зaдњo и тaкo дaље...мa дa ни психијaтри не гo oпрaвaaт више :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom