Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Според составов пак ќе очекувам дијамант, ако пак игра 4-3-3 ќе гасам утакмица од протест.

Суарез е мајсторот. Да не беше он, утакмицава пак ќе ја изгубевме.

Денес утакмицава ја добивме заради двата гола на Стариџ, голот и асистенцијата на Милнер, фантастичната партија на Лукас на средина....ама НИКАКО заслугата не ја носи Роџерс. Кој е тој Роџерс?

11228507_1058329127532429_2451554430316803774_n.png

Против Карлајл 50 шута, вчера против Вила 21 шут...малку по малку мислам дека ја враќаме старата игра која не красеше пред 2 години. А за тоа најзаслужни се Стариџ и Ингс. Како само се разбираат, како да играле 5 години заедно. Уште Бентеке да се вклопи.

Didi haman za sky germanski veli klop e samo spekulacia i deka site veruvat vo rodgers

Сањав денеска како со Роџо си правиме муабет за фудбалов наш. Јас сум капитен на тимов ама некако никогаш не сме збореле до сега. Па ми вика еве имаме 57.6 посед на топка,одма е подобра играта нели. Јас викам епа секогаш треба да е вака никој ќе нема проблем тогаш. Пред 2 години слушаше критики ? Ми вика,не добро ама ај Вила, а што ако играме со некој тим што игра на посед како пример Бетис.. Го погледнав и се разбудив.
Пуштам Спорт Клуб онака гледам Бетис води 1-2 против Хихон.
Викам 2кава Роџо ми ја кажа а јас се успав.

Се да му ебам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom