Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.018
- Поени од реакции
- 12.890
Не. Кај нас или Роџо или Клоп или Карло бос. Четврта опција немаЌе го засакате. Баш е симпа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Кај нас или Роџо или Клоп или Карло бос. Четврта опција немаЌе го засакате. Баш е симпа.
Четврта може нема, ама затоа има прва. Мацари.Не. Кај нас или Роџо или Клоп или Карло бос. Четврта опција нема
Ти си решил да ни наплатиш за тоа што те дупевме за Кова. Ама не е фер сите да страдаме заради индивидуалци. Со Пејко реши го тоа не сум јас ништо крив. Не, стварно ако дојди џигеров ќе мора да го бришам профилотЧетврта може нема, ама затоа има прва. Мацари.
Греота е Пеџа. Он највеќе го јаде од сите вас.Ти си решил да ни наплатиш за тоа што те дупевме за Кова. Ама не е фер сите да страдаме заради индивидуалци. Со Пејко реши го тоа не сум јас ништо крив. Не, стварно ако дојди џигеров ќе мора да го бришам профилот
Си го бараш пак ти. Ќе ти го скроиме ќуркот пак овие дена без гајле да бидишГреота е Пеџа. Он највеќе го јаде од сите вас.
Не дискутирате за новиот стручњак?![]()
@Џонтра Волта ја изеде фората за Кова, па кога сфати дека е заебанција се смири. На крај пак малиов избега од Интер. Да не е исто и со нас и овој таклабасов жити се...Или муабетот ќе биде заебанција е за Мацари ама ќе дојде Страмачиони!Ти си решил да ни наплатиш за тоа што те дупевме за Кова. Ама не е фер сите да страдаме заради индивидуалци. Со Пејко реши го тоа не сум јас ништо крив. Не, стварно ако дојди џигеров ќе мора да го бришам профилот
Ти не знам дали си свесен што ќе ви се дешава ако официјално Џиги Мацари ви стане тренер? Дали си свесен?Колку само лагано те одјебавме за муабетов еј. Онако скупа, како шо би рекол некој Хрват, Ковачиќ на пример.![]()
Ти не знам дали си свесен што ќе ви се дешава ако официјално Џиги Мацари ви стане тренер? Дали си свесен?
Иако ја искрено навивам за Клоп.