Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Четврта може нема, ама затоа има прва. Мацари.
Ти си решил да ни наплатиш за тоа што те дупевме за Кова. Ама не е фер сите да страдаме заради индивидуалци. Со Пејко реши го тоа не сум јас ништо крив. Не, стварно ако дојди џигеров ќе мора да го бришам профилот

Ти си решил да ни наплатиш за тоа што те дупевме за Кова. Ама не е фер сите да страдаме заради индивидуалци. Со Пејко реши го тоа не сум јас ништо крив. Не, стварно ако дојди џигеров ќе мора да го бришам профилот
Греота е Пеџа. Он највеќе го јаде од сите вас.

@Џонтра Волта ја изеде фората за Кова, па кога сфати дека е заебанција се смири. На крај пак малиов избега од Интер. Да не е исто и со нас и овој таклабасов жити се...Или муабетот ќе биде заебанција е за Мацари ама ќе дојде Страмачиони!

Овие 3 кола се одлчувачки. Ако не овие 3 тогаш наредните 3. Или тие 3 после нив.
Битно 3 кола се одличувачки.

http://www.90min.com/posts/2589591-...-to-have-rodgers-as-their-manager?a_aid=35322

Brendan Rodgers has been in extreme pressure last few weeks as Liverpool results have been very poor, but Sherwood believes Rodgers will come through this difficult as he is a 'very good manager' and 'knows how he wants to work.'
‘After that season Liverpool finished second, could they have kept hold of Brendan Rodgers?’ said Sherwood. ‘They’re a massive club and they would have tried everything. But we might have seen him at Real Madrid.

@Scouser88 :D

Колку само лагано те одјебавме за муабетов еј. Онако скупа, како шо би рекол некој Хрват, Ковачиќ на пример. :brlav:
Ти не знам дали си свесен што ќе ви се дешава ако официјално Џиги Мацари ви стане тренер? Дали си свесен?

Иако ја искрено навивам за Клоп.

Ти не знам дали си свесен што ќе ви се дешава ако официјално Џиги Мацари ви стане тренер? Дали си свесен?

Иако ја искрено навивам за Клоп.

НЕ СМЕЕ ДА НИ СТАНЕ МЕНАЏЕР!!!

Јас навивам за Анчелоти (ако е достапен) заради богатото CV, ама познавајќи ги газдиве, тие гледаат да стават млад менаџер (барем така им беше првичниот муабет). Така да, ако дојде до отказ и ако бираат меѓу овие двајца, според мене ќе се одлучат за Клоп.

Мaцaри и тaa бaгрa не им oдгoвaрaaт нa aмерите, би бaрaле aмбициoзен, oкoлу 40 и нештo сo визијa и плaн, желен дa нaпрaви нештo, мoтивaтoр, не некoјa утепaницa, не зaебaвјте. Амa aјде, се е мoжнo. Имa мнoгу oпции зa нoв менaџер, не сaмo Клoп и Анче. Дa не искoчи дa плaчеме пo Брендaн пoсле :D

И ја мислам дека за кај нас повеќе ќе одговара Клоп отколку Анчелоти, иако вториов го сметам за еден од најдобрите у свет.

Али да бидеме реални, нема да го шутнат Роџерс. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom