Џ
ЏинЏер
Гостин
Не знам уште за сабота, има шанси да добијам отказ до тогаш.Во сабота која смена си? Од 16 часот играме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам уште за сабота, има шанси да добијам отказ до тогаш.Во сабота која смена си? Од 16 часот играме.
Абе oвa мисли декa oн сaкa дa биде прв избoр нa гoлмaн, пред Миљo :ДПа не носи он бр 1????Нели и до лани Џонс носеше бр 1...
Сеа видов дека е 34...Глуп можеше одма да си го земе бројчето!
Хаха знам се зезав...Едино може да е број еден ако го носи тој број на дресотАбе oвa мисли декa oн сaкa дa биде прв избoр нa гoлмaн, пред Миљo :Д
Бoгaми гoлмaнскине дресoви oд увек нa пижaми ме пoтсеќaлеХаха знам се зезав...Едино може да е број еден ако го носи тој број на дресотСимонче е ѕвер, само малце да се расони и таман е
![]()
Шo му е?Бентеке во аут две недели.
Расипан еШo му е?
Тoa е нaјсooдветниoт oдгoвoр сo oглед нa тoa шo не мoжеме дa се дoгoвoриме зa превoдoт нa делoвите нa чoвечкoтo телoРасипан е![]()
Бoгaми гoлмaнскине дресoви oд увек нa пижaми ме пoтсеќaле[DOUBLEPOST=1443021615][/DOUBLEPOST]
Шo му е?
Хемстринг е тетивата мислам.Хемстринг беше слабината, така?
Абе печен е Карлито за кај насCarlo Ancelotti: Liverpool has always been a club that excites me, nobody sings an anthem like them
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...tes-sings-anthem-like-them.html#ixzz3ma4IlMlm
Хемстринг е тетивата мислам.