Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
znaci ne znam vi izgledase kordiniranost pri slobodnite mene koski mi se treseja od ostrite topki na carli adam i toa na dva pati visese golot kordinacija i dobra odbrana e koga golmanot ili stoperite ke ja izbijat topkata barem do polovina od pola teren a ne ovie nasive udrena nedoudrena pa vo 16 pa panicni klizevi i edvaj da se ispuca minjole veke 3 sezona pokazuva deka e najdobar liniski golman no e najlos golman na visoki topki

Шкртел ме разочара...2 паса до Мињоле безврска, 2 или 3 изгубени воздушни дуели и имаше едно расчистување ко Локи лани!Милнер стандард си изигра,Ајб малце повише солираше нешо као Стерлинг лани! Бентеке не доби топка!
Ајде титулаааа!

Шкртел ме разочара...2 паса до Мињоле безврска, 2 или 3 изгубени воздушни дуели и имаше едно расчистување ко Локи лани!Милнер стандард си изигра,Ајб малце повише солираше нешо као Стерлинг лани! Бентеке не доби топка!
Ајде титулаааа!

За се’ се сложувам освен за тоа дека Бентеке не добил топка. Еве да видиш како цело време го бараа.

Ова и за @Malcolm van den Сабаховић погледни ја дел од анализата за Кико, да видиш како им аплаудира цело време, поготово на Хендо :D

http://big4.tv/liverpool/motd-stoke-liverpool-week-01/2/

За се’ се сложувам освен за тоа дека Бентеке не добил топка. Еве да видиш како цело време го бараа.

Ова и за @Malcolm van den Сабаховић погледни ја дел од анализата за Кико, да видиш како им аплаудира цело време, поготово на Хендо :D

http://big4.tv/liverpool/motd-stoke-liverpool-week-01/2/
Не не, него го бараа , му центрираа, ама не дојде до него ни една употреблива топка!

Не не, него го бараа , му центрираа, ама не дојде до него ни една употреблива топка!

Тоа е друго, за жал ниту еднаш а повеќе пати за малку ќе влезеше во шанса. Изгледај ја баш анализата :)

Не беше бре толку лош Шкртел, не заебавајте. Јест да правеше грешки, ама цела 4ка имаше по некоја грешка. Затоа и на анализата на Редс пишав дека ТИМСКИ бевме одлични а под тимски припаѓа и поправање на грешки на соиграчите. Најголемата грешка на Шкртел беше во второ, кога при еден центаршут на Џонсон, не се извлече од офсајд ама среќа Клајн му ја скина од глава топката на Диуф.[DOUBLEPOST=1439220989][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/DeanCoombes
Дечково снимал вчера за време на голот од Кутињо "од наш агол". :)

Последно уредено:
Јас мислам дека ќе биде мачење во напад годинава. Бентеке не ми дава никаква надеж за напаѓач кој вреди 32.5м фунти.

Напаѓач да нема удар со нога на утакмица..незнам.
Му оставам уште 2-3 утакмици ,еве Бормунт му е шанса да покаже нешто.

Јас мислам дека ќе биде мачење во напад годинава. Бентеке не ми дава никаква надеж за напаѓач кој вреди 32.5м фунти.

Напаѓач да нема удар со нога на утакмица..незнам.
Му оставам уште 2-3 утакмици ,еве Бормунт му е шанса да покаже нешто.

Имаше удар, му го блокираа.

Бентеке кога ќе шутни во гол тоа е најчесто гол. Затоа има одличен процент на реализација. Кога шутира - шутира. :D
Балотели имаше по 500 шута на утакмица и колку даде во ПЛ ?

ne znam zosto mislite deka loso odigral bendeke bendeke spored mene bese dosta soliden igrata na een tim se gradi od samata odbrana kaj nas toa se skrtel i lovren koi za zal se samo duvaci i pri nivnite takvi ispucavanja bendeke im gi sobra skoro site topki na odbranata na stouk i gi vrate nazat na vezistite ili krilata problemot bese vo ajb kutinjo i milner i ako kotinjo ja resi pred toa imase edno mn bledo izdanie ajb premnogu solirase a milner osven sto istrca drugo nisto ne stori bendeke izigra dosta solidno pregledajte na snimkite ke vidite deka dobi skoro site dueli vo vozduh problemot bese sto nemavme kombinatorika vo igrata nemavme pass igra i nemavme centar sutevi ednostavno imase samo lupanje od strana na odbranata i mlitava igra na sredinata so mnogu greski osobeno ajb upropasti edno 7-8 napadi isto tolku i kutinjo bendeke na nekoj nacin uspevase da gi beri nerezonskite topki na skrtel i loki i zatoa vie vikate deka e los jas mislam deka odlicno odigra malku poveke da se uklopat koga ke im spusta bendeka na kutinjo fiminjo i hendo tie od prva da odigraat ke treba vo prazno po krilata i odma dobivas golem prostor za manevri toa treba da go igra liverpul ovaa godina

Незнам дали го гледавте Стерлинг вчера, али ми станува се помило што го дадовме и се опаривме бајаги :)

Зицерот на Стерлинг вчера, благо пласирана спора топка, само сега плав дрес на него. Нека продолжи само така :P

Баталете го :D[DOUBLEPOST=1439283001][/DOUBLEPOST]James Milner says it's nice to be on the right end of one of Coutinho's moments of brilliance:

“I obviously saw him do it a few times last year – so to do it when he was on my team was nicer!

“That’s what the game needed. It was a tough game, a battle; I thought we defended really well. It was going to take a moment of brilliance to win the game and we managed to get that.

“Not just being the first game of the season, but obviously with what happened in the last game of last season, the boys showed great character.

“It’s never an easy place to come and especially for the first game of the season. The crowd is always good here and they were obviously going to be up for it.

“Any time you can walk away from here with three points, it’s a great result.”

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/liverpool-fc-boss-rodgers-ive-9829694

“I’ve been through probably the most traumatic four years of my life,” he said.

“I lost my mum. I lost my dad. I split up from the woman I loved for 23 years. I had a court case, two Old Bailey trials over six weeks with my son who was charged with sexual assault, which was an absolute disgrace.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom