Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Добро, беше на одмор, ни кажа веЈЧЕ. :D

@Peja989 , ај да отвореше едно анкетче, околу очекувањата за следната сезона, а и сите да напишиме по еден пост/мислење, околу тоа до каде и колку можеме сезонава.
На викенд :(
Новата анкета (y) ќе се изјаснам после на раат

Секогаш треба да се очекува максимумот и да се цели кон тоа, затоа го гласав првото.

Ај малку попаметна дискусија. Имам едно прашање. Колку време е потребно за да испари вотката од организмот?

Ај малку попаметна дискусија. Имам едно прашање. Колку време е потребно за да испари вотката од организмот?

Зависи која вотка :)
Има такви што душата 3 дена ќе ти смрди:)

Зависи која вотка :)
Има такви што душата 3 дена ќе ти смрди:)
Добро да, зависи. Ама просек земаме сега :D Одбери неколку видови вотка и прерачунај.

Добро да, зависи. Ама просек земаме сега :D Одбери неколку видови вотка и прерачунај.

На Политико пишиму гледам сокови почнал да проверува ,ќе среди и за воткава гарант :D

Зошто?
И не ми го одговоривте прашањето
Јас ќе ти одговорам . :D
Ако некој човек има 80 кг , пие алкохол (една чаша /чаша и пол), да претпоставиме 0.8 промили во крв тогаш ти требааат 8 часа да го исфрлиш (под претпоставка да нема претерано потење:D). Просечно концентрацијата на алкохол опаѓа 0,1 промил на саат.

Јас ќе ти одговорам . :D
Ако некој човек има 80 кг , пие алкохол (една чаша /чаша и пол), да претпоставиме 0.8 промили во крв тогаш ти требааат 8 часа да го исфрлиш (под претпоставка да нема претерано потење:D).Просечно концентрацијата на алкохол опаѓа 0,1 промил на саат.
Добра формула :D Пошто засега нема подобра, оваа се прифаќа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom