Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А бе гонете се у пичку материн племето педерско да ви го изнаебам. Си имате тема за педери манете се од овде!!!!!

Абе @Peja989 покрај тоа што овој си бришеше профили поради мене,успеав да го воскреснам @Rosemberg,повторно е активен .Нема лабаво со мене :misticen: :cool: :ROFLMAO:

А бе гонете се у пичку материн племето педерско да ви го изнаебам. Си имате тема за педери манете се од овде!!!!!

sllg0z.jpg

:свиркам::свиркам::свиркам::свиркам:

Пеја ми рече дека Клипче сакал дрски момци. :rolleyes:

Абе @Peja989 покрај тоа што овој си бришеше профили поради мене,успеав да го воскреснам @Rosemberg,повторно е активен .Нема лабаво со мене :misticen: :cool: :ROFLMAO:
Everyone+else+when+they+realize+they+re+trapped+_9d783a18dc720abe38ab8dc6757d39ee.jpg
[DOUBLEPOST=1438727288][/DOUBLEPOST]
Ти ќути!!! Уште не сум заборавил дека ме заеба за Нани. Сега за надомест сакам некоја твоја згодна другарка. Плавуша по можност.[DOUBLEPOST=1438727404][/DOUBLEPOST]
Пеја ми рече дека Клипче сакал дрски момци. :rolleyes:
Те знам кој си. Немој јас тебе да те начекам со некоја палка ко ќе бегаш од кладилница :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom