ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
TAKA JE I BENITES ZA POMOSNIK ONI CE NI DONESAT TITULI ZA IC PARI CE SE VRATIME NA VRVOT POZ YNWAКлоп ги договара, не знам како не ти е јасно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TAKA JE I BENITES ZA POMOSNIK ONI CE NI DONESAT TITULI ZA IC PARI CE SE VRATIME NA VRVOT POZ YNWAКлоп ги договара, не знам како не ти е јасно.
A KARLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO NA MLADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCITTTTTTTTTTTTEE?!?!!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111TAKA JE I BENITES ZA POMOSNIK ONI CE NI DONESAT TITULI ZA IC PARI CE SE VRATIME NA VRVOT POZ YNWA
јас го „започнаф“ а само он пишуваше, буљаш. Од увек бил од тие, продадените. Никогаш не бил за кауза.Кај ви е тој росер босер,што го започна бојкотот во БПЛ темата или само он пишуваше?
Еве го бе@Rosemberg те бараат, мисир[DOUBLEPOST=1432749258][/DOUBLEPOST]
јас го „започнаф“ а само он пишуваше, буљаш. Од увек бил од тие, продадените. Никогаш не бил за кауза.
Барај околу 3 ти март 2012.Да дознаеме закој период станува збор, одма ќе ги најдам и мислењата![]()
1. Сами Хипија (ќе видиме како ќе заврши и искрено жебла ми беше да му биде помошник на Роџерс, можеби и да го наследи)
3. Толку многу го фураш Клоп а ќе те прашам, колку време му требаше на Клоп да освои титула?
3. Симеоне е ужаш4е
4. Бенитез гледаме што прави со Челзи и со Азар, Мата, Оскар
5. Унаи Емери WHO?!
УжашчеУ најава сум ти го пуштил пред 2 години![]()
Еве го беТоа е јбг, ми платиja @Ilumious и @Донев тешки пари на времето за да продолжам да пишам таму и да го игнорирам бојкотот. Од нив одговорност барајте. Јас сум само платеник. Да бев во опозиција сега, само јас во собрание ќе си седев, кој ги еба.
Мајтапот настрана, од март 2012 немам пишано во таа тема. Овде пак од Септември мислам. А и на фб ретко сум активен. Нема што да се прави муабет веќе. Кажано е се одамна, само истите муабети се вртат. Лека полека да си се спремам за пензија.[DOUBLEPOST=1432755359][/DOUBLEPOST]А овој Факе ме барал, а не знај никот да ми го напиши. Е како сега јас да дискутирам со такви особи? Срамота е бе Факе срамота е.
Или кај вас арсеналовци сум оној чиј ник не се споменува?Пошто со вас ја спукавме тогаш и почна бојкотот. Јас и македонец мислам попивме банови