the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Ама "не се пијани". Посебно Ален види го....црвен жар е на образи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јадел шамари од Роџерс пред тргање, пошто почнал да му се курчи.Ама "не се пијани". Посебно Ален види го....црвен жар е на образи.![]()
Незнам зошто, ама мило ми е Туре шо потпиша на уште 1 сезона. Посекако нема многу да игра, ама многу интересен и позитивен лик ми е.![]()
Баш тргнав да го објавувам видеото кога гледам и Пеџа и Пицата го објавиле.
Леле како сум се смеел[DOUBLEPOST=1432723586][/DOUBLEPOST]
Влегува. Со сликава сака да кажи дека цела сезона бил врзан во ланци заради повреди, и не успеал да го покаже сиот потенцијал.
П.С. Мене стадионот повеќе ми личи на Емирати, него на Енфилд.![]()
Баш тргнав да го објавувам видеото кога гледам и Пеџа и Пицата го објавиле.
Леле како сум се смеел[DOUBLEPOST=1432723586][/DOUBLEPOST]
Влегува. Со сликава сака да кажи дека цела сезона бил врзан во ланци заради повреди, и не успеал да го покаже сиот потенцијал.
П.С. Мене стадионот повеќе ми личи на Емирати, него на Енфилд.![]()
Ова "најдобрите " у која конотација е кажано?Ова со Тотенхем и заедничките трансфер цели ми е комично
Ко туристичка агенција која не ги ангажира своите вработени да направат аранжамани туку да чмаат по вебсајтови на други ТА и имаат за задача да ги копираат најдобрите :Д
најдобрите аранжмани кои ги нудат а.к.а најдобрите играчи кои сакаме да ги купиме а не најдобрите што се нудат на пазарот а не се достижни :ДОва "најдобрите " у која конотација е кажано?
Ја мислев најдобрите а.к.а трансфер комитет!најдобрите аранжмани кои ги нудат а.к.а најдобрите играчи кои сакаме да ги купиме а не најдобрите што се нудат на пазарот а не се достижни :Д