Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Незнам зошто, ама мило ми е Туре шо потпиша на уште 1 сезона. Посекако нема многу да игра, ама многу интересен и позитивен лик ми е. :)

Незнам зошто, ама мило ми е Туре шо потпиша на уште 1 сезона. Посекако нема многу да игра, ама многу интересен и позитивен лик ми е. :)

Во план е да не игра, да биде 5та опција а пред него Скртс, Локи (на Бодо никот), Црна Арапина и еден од Фејкерчево од Спортинг или Глаучот. Е сега, познавајќи си ги штоперите, верувам дека пак ќе биде у најмала рака трета опција.

Баш тргнав да го објавувам видеото кога гледам и Пеџа и Пицата го објавиле. :D
Леле како сум се смеел :pos:[DOUBLEPOST=1432723586][/DOUBLEPOST]

Влегува. Со сликава сака да кажи дека цела сезона бил врзан во ланци заради повреди, и не успеал да го покаже сиот потенцијал.
П.С. Мене стадионот повеќе ми личи на Емирати, него на Енфилд. :D

Вембли е иначе. :)

Баш тргнав да го објавувам видеото кога гледам и Пеџа и Пицата го објавиле. :D
Леле како сум се смеел :pos:[DOUBLEPOST=1432723586][/DOUBLEPOST]

Влегува. Со сликава сака да кажи дека цела сезона бил врзан во ланци заради повреди, и не успеал да го покаже сиот потенцијал.
П.С. Мене стадионот повеќе ми личи на Емирати, него на Енфилд. :D

Мене ми се чини дека излегува...као деме ние сме го сопирале!o_O

Што се однесува до Туре.....изгледа тој ја има улогата за Дефенсив коуч!
Мене ми се чини..

Во секој случај во наредната сезона повеќе би ги трпел грешките на Иљори него ли неговите.
Подобро нека си седи на клупа....у трибините, затоа што стварно не ја гледам неговата потребност....од играчки аспект!

Инаку......колку да не кажете дека Тотенхем го заборавил нашиот Трансфер комитет!

Danny Ings subject of £12m Tottenham bid - Sky sources

Ова со Тотенхем и заедничките трансфер цели ми е комично :)

Ко туристичка агенција која не ги ангажира своите вработени да направат аранжамани туку да чмаат по вебсајтови на други ТА и имаат за задача да ги копираат најдобрите :Д

Ова со Тотенхем и заедничките трансфер цели ми е комично :)

Ко туристичка агенција која не ги ангажира своите вработени да направат аранжамани туку да чмаат по вебсајтови на други ТА и имаат за задача да ги копираат најдобрите :Д
Ова "најдобрите " у која конотација е кажано?

Ова "најдобрите " у која конотација е кажано?
најдобрите аранжмани кои ги нудат а.к.а најдобрите играчи кои сакаме да ги купиме а не најдобрите што се нудат на пазарот а не се достижни :Д

најдобрите аранжмани кои ги нудат а.к.а најдобрите играчи кои сакаме да ги купиме а не најдобрите што се нудат на пазарот а не се достижни :Д
Ја мислев најдобрите а.к.а трансфер комитет! :D

Не е можно цената на Дени Ингс да биди 12 милиони фунти, освен ако не потпиши нов договор, а нема. Tribunal fee за него, ќе не чини (нас или Тотенхем :) ), 4 милиони фунти. Максимум.

Еееј ја мислев беспари иде бе ради нешто relegation клаузула :(

Акo сфaтив дoбрo..Милнер, Ингс и Бентеке се игрaчи претежнo пo желбa нa Кoмитетoт? Пoштo Рoџерс се уште гo немaл сoстaнoкoт сo Фсг и нaвoднo не му е сигурнa менaџерскaтa пoзицијa? Пoштo нели кaкo ќе дoгoвaрa игрaчи aкo не е сигурнo дaли ќе биде менaџер и следнaтa. Или пa сигурнo му е местoтo и oн ги сaкa oвие игрaчи?(пoише ми е втoрoвo) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom