Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Леле еј, денес што ми се деси. Седам на Старогрчки (нема везе ова со постот у ДК, друга работа е, али ете коинциденција и тоа денес да се деси) и читаме некој текст, кога одеднаш се појавува зборов: πάσχο

Се чита Паскхо или Паско и значи „трпам, страдам, искусувам, доживувам“.

Мислев дека доволно интересно е за да го споделам тука. Од сегде искача маме му јебем :D

Сега читам од блогот на Пирс, за играчи кои ќе си одат летово. Џонс и Џонсон сигурно а на излезни врати се Аспас, Алберто, Манкиљо (да го вратат порано), Енрике, Коатес, Борини да го шитнат и со Бало ситуацијата ќе се разгледува зошто ако не почне да го користи Брендан, односно да заигра, ќе биде изглеа пуштен по вода зошто не сакале газдите да имаат бенч вормер кој зима 100.000 неделно.

Сега читам од блогот на Пирс, за играчи кои ќе си одат летово. Џонс и Џонсон сигурно а на излезни врати се Аспас, Алберто, Манкиљо (да го вратат порано), Енрике, Коатес, Борини да го шитнат и со Бало ситуацијата ќе се разгледува зошто ако не почне да го користи Брендан, односно да заигра, ќе биде изглеа пуштен по вода зошто не сакале газдите да имаат бенч вормер кој зима 100.000 неделно.

Незнам зашто Алберто би го продале кога он е за иднината

:D:D

Незнам зашто Алберто би го продале кога он е за иднината

:D:D

Оооо се врати бе :)
Ја разбра разликата на Роџерс за тригодишниот и петгодишниот план, од статијата што ми ја постираше? :)

Иначе, требаше да биде ама не се развива како што треба. Нема ваљда со сила да го чуваме. И Сусо, Пачеко, Спиринг беа за иднината па...

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/liverpool-transfers-raheem-sterling-wants-5334889

Не сум во тек со ситуацијава па ме интересира колкави се шансите на Стерлинг да замине ( и дали има уште една год од договорот?)

Договорот му е до 2017та. Куќата што го застапува пробува да извади огромни пари, околу 150к неделно а Ливерпул чека да му заврши договорот на Стеринг со нив, што е на лето и со други претставници да преговараат.
Таков е муабетот, ќе видиме.
За заминување, секогаш постојат шанси, мада мислам дека следна сезона ќе игра во ЛФЦ, за понатаму ќе видиме...

Значи најдобар и најперспективен играч ни е . Како сакаат да се борат за нешто значајно ако немаме вакви играчи ?
Со Лалана и со Ламберт не се осјава ништо.

#ТранзицијатаПродолжува

Rodgers on Sterling contract: "If a player or their representative decides that the player needs to move, it's normally what happens."

Ова па телево со изјавиве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom