Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарѓаа да....Не можам да се согласам дека 10тина меча можат да го зарѓаат.
Томче што не разбираш неми е јасно. Џан како дефанзивец го има целото време на светот кога треба да се одлучи за пас. И Џан си заигра пар мечеви на таа позиција. Сега кога ад хок треба тој да биде врската помеѓу дефанзивната линија и нападот се гледа `рѓата која ја доби поради играње цб. На пример другиот дел од играта, `прљавиот`, си го извршува супер професионално.
Незнам што сакате да постигнете со Пеџа... Да не му бидам сега адвокат на Пица ама ова го кажа уште на самиот старт.
@Peja989 Ајде нoвa aнкетa зa тoa кoј би требaлo дa биде кaпитен нaреднaтa гoдинa
Oдгoвoри Хендo, Шкртел, Џaн, Сaкo...знaш веч. Дa испитaме мислењa![]()
Сменето[DOUBLEPOST=1426069810][/DOUBLEPOST]Е сега, да дадам и мислење зошто мислам и сакам да биде Џордан.
Џордан станува заменик капитен пред Шкртел, Сако и Леива (го тргам Емре од играчиве, зошто беше пола недела во тимот кога му ја дадоа капитенската на Џордан). Тоа од старт му дава предност. Одлично се носи со одговорноста (и капитенска, кога го нема Стиви на терен), гласен е на терен, велат дека е гласен во соблекувална. Не е прљав играч, има одлични бројки со оглед на годините и искуството, британец е, репрезентативец. Играч од среден ред, значи секогаш е до судијата за притисок, зошто покрива и одбрана и напад.
Зошто не би бил? Не знам...
Јебеш со аргументов. Да е за голман, ОК, ама еден куп играчи од одбрана се капитени, па вршат исто толку притисок.
Види во Челси на пример како е. Тери е капитен, али у случај да е предалеку за веднаш да реагира на одлука, го има Фабрегас, кој одма му се лепи на судија.
Му давам предност на келчото само ради тоа што е многу подолго во клубот, постар е, и е позрел играч.
Само уште да научи и како да се шлапа по барови со диџеи![]()