superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Откако се повреди Џерард, Џан мислам на секоја една утакмица играше по 20тина минути во средина, а два пати стартуваше таму.
Мислиш од коа се повреди Ален!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откако се повреди Џерард, Џан мислам на секоја една утакмица играше по 20тина минути во средина, а два пати стартуваше таму.
Играше десен штопер, централен штопер, десен крилен бек, задњи везни и централен мидфилдер.
Мислиш од коа се повреди Ален!
Муабетот ми е, глупо е да речиш некој заборавил да игра на природна позиција а не играл само 10тина натпревари на неа.
Едноставно сите беа преуморени, капнати. Џан (ако не се лажам) ги одигра сите минути во изминативе 2-3 недели, и неделниот меч беше како резултат на тоа. Плус лошиот терен на Енфилд....
Знам знам, само се надополнувам.
Иначе, во врска со Авлеш, како контра аргумент ти го пуштам Туре![]()
Туре нема освоено се. Ако не се лажам со Арсенал освои една ПЛ, еден ФА куп, и играше еднаш финале во ЛШ. Од друга страна Алвеш има освоено 10 примери, 10 купа на Шпанија, и 8 Лиги на Шампиони.![]()
Ок бе, извинете.![]()
Муабетот ми е, глупо е да речиш некој заборавил да игра на природна позиција а не играл само 10тина натпревари на неа.
Едноставно сите беа преуморени, капнати. Џан (ако не се лажам) ги одигра сите минути во изминативе 2-3 недели, и неделниот меч беше како резултат на тоа. Плус лошиот терен на Енфилд....[DOUBLEPOST=1425990811][/DOUBLEPOST]
Не. Брендан многу често правеше измена во која го ставаше во игра Ловрен или Туре, а Џан беше турнат понапред.
Пак се враќаме на истото....Џан беше далеку од преморен на оваа утакмица.
Мислам еден од најспремните играчи...што и нема причина да не е со оглед на младоста.
Но рѓавоста во средина беше видлива која немаше врска со “не ми е д’н“ или пак премореност.
Такви работи се случуваат на млади играчи кои целиот свој фокус и внимание го усмеруваат на тој дел од играта па кога ќе се вратат назад се губат.
Лукас беше во слична ситуација кога дојде во Ливерпул.....од АМ па ЦМ па ДМ... за потоа да се врати на ЦМ каде често пати беше испратен со “свирка“!
Не е исто со Лукас, воопшто
Беше донесен од Гремио како АМ, да игра дефанзивец у средина или везњак, нешто што немаше ниту еднаш изиграно и не го играше тоа добро на почеток.
За разлика од него, Емре својата неприродна позиција ја игра подобро од неколку штопери што ги имаме во тимот .)
Искрено ќе ти кажам, во 2006та 7ма кога и да дојде, со послаба пристапност до интернет, не знам за што го планирал Бенитез ама знам како го користеше а го користеше како везњак и деструктивец и добри 3 години молење да заигра нешто.Да не се лажеме....Лукас беше донесен како талент на позицијата АМ.
Воопшто не беше планиран за ЦМ или ДМ....таму имавме 3 играчи и башка Капетанот!
Ок....сакаш да кажиш дека Руни, кој играше под Ван Гал 8-9 утакмици во средина, сега кога го врати во шпицот го изгуби осетот за гол? Незнам јас дали беше до премореност или не, ама никој на светот нема да ме убеди дека од 8 утакмици изиграно надвор од природна позиција, истиот играч кој на таа позиција играл 10 години, ќе заборави како се игра.
На крајот, цело време трубиш дека требало Џан да го помести во средина. Зошто? Со него назад, играме неверојатно добро, како никогаш досега ни под Брендан, ни под Кени, ни под Рој. Друга работа, играчите од средината играат фантастична полусезона (пред се мислам на Хендо, Лукас и Ален). Која е потребата да се помести Џан во средина, кога тимот (буквално) растура со него кога игра позади?
Чекај... не споредувај баби и жаби......
Неспоредлива е ситуацијата на Џан со ситуацијата на Руни.
Истиот тој играч ( Џан) немал видено фудбал шо се вика пред десет години.
Изгледа ми се оствари прогнозата за Џан.
Стоперската позиција си го направи своето.