Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се надевам не е нешто сериозно.
Како и да е, одбранава со Џонсон, Туре и Ловрен...
Одбранава ќе го направи Жестед играч.

Инаку Маркович тотално незаинтересиран.

Ужас, многу незаинтересирано.
Ништо.... Повредата на Шкртел си го направи своето.
Сите се исплашија и никој не ни покуша да биде барем малце агресивен во нападот.
Башка немобилноста во фаза на напад го направи Кутињо тежок просек.

Ама толку изнервиран од Маркович, ми се идеше да сменам програма.

Освен Симон, не знам еден што беше над просек...

Ќе заспиев еј.

Кутињо не игра и тимов изгледа ко второлигаш. Со топка само него му верувам и на Стерлинг другово крш невиден.
Стариџ неможам да го познаам.Лазо ја можам да го чувам пошто оди само на една ебана страна,ДЕСНО !!
Лалана со маалскине дриблинзи:facepalm:
Одбраната нестабилна,Чан у средина се губи.
Балотели шутче класика,тач даун !!

Абе катастрофа.

Ниеден нaтпрoсечен, ни сo пoлa oд тoa штo умеaт не пoкaжaa. Кутињo oсвен еднaш вo втoрo, не пoстoеше.
Спoред мене Туре не беше лoш, ќе беше дoбрo дa дaдеше гoлoт[DOUBLEPOST=1425838478][/DOUBLEPOST]Туку не мoжеше ли дa се свирне пенaл, бaрем вo двa нaврaтa?
Лaлaнa, Стaриџ, игрaтa сo рaкa? :toe:

Изгледа ми се оствари прогнозата за Џан.
Стоперската позиција си го направи своето.

Изгледа ми се оствари прогнозата за Џан.
Стоперската позиција си го направи своето.

Еее брат, претеруваш сега. Со 10 изиграни утакмици на штоперска позиција (позиција која ја има играно и во репрезентација) дека ќе му се уништи знаењето за играње во средина :)

Еее брат, претеруваш сега. Со 10 изиграни утакмици на штоперска позиција (позиција која ја има играно и во репрезентација) дека ќе му се уништи знаењето за играње во средина :)
Воопшто не претерувам.
Настрана што воопшто не е воигран за таму во ситуација кога имаме нестабилна одбрана, погледни само колку пати стоеше во место и мавташе со рака за топка.
Тоа се вика неподвижност и неинвентивност во средината.

Воопшто не претерувам.
Настрана што воопшто не е воигран за таму во ситуација кога имаме нестабилна одбрана, погледни само колку пати стоеше во место и мавташе со рака за топка.
Тоа се вика неподвижност и неинвентивност во средината.

Како може да биде негова вина кога он е отворен а Лалана, Џонсон и Марковиќ едно 20 пати не го проигруваа? :)

Како може да биде негова вина кога он е отворен а Лалана, Џонсон и Марковиќ едно 20 пати не го проигруваа? :)
Отворен на погрешно место.
Секогаш беше со погледот назад.
Но и кога ќе ја примаше топката, неговата одлука за пас траеше во просек по 2 минути.
СПОРО!
Ужасно споро.
Сепак не беше тој единствената причина за овој "пораз".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom